23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny generasjon 1-chip DLP-projektorer fra Panasonic

De nye 1-Chip DLP-projektorene i PT-REQ12- og PT-REZ12-seriene tar den visuelle opplevelsen til nye høyder.

Panasonic Connect Europe annonserte i dag neste generasjons 1-chip DLP-laserprojektorer™. PT-REQ12- og PT-REZ12-seriene er designet for å levere nye produksjonsmuligheter, og forenkle arbeidsflyten for den lokasjonsbaserte underholdningsindustrien. Med opptil 12 000 lm lysstyrke, 4K-oppløsning og 240 Hz projeksjonskapasitet[1] med minimal ventetid, er de to nye seriene ideelle for museer, oppslukende opplevelser og midlertidige installasjoner ved utleie og iscenesetting.

Som den første 1-chip DLP-projektoren™ med Quad Pixel Drive – Panasonics 2-aksede pikselskiftende teknologi – gjengir REQ12-serien autentiske 4K-bilder som er dype, jevne og detaljerte. Den støtter 240 Hz projeksjon, og leverer jevne, rutenettløse bilder med en minimal forsinkelse på 6 ms[2] eller mindre. Den er også designet for å fungere med tilleggsutstyret ET-SWR10 Real-Time Tracking Projection Mapping System, som muliggjør projeksjon på objekter i rask bevegelse, berikende interaktive applikasjoner og sceneopptredener.

Optimaliserte objektiver forbedrer den iboende kontrastytelsen, mens forbedret dynamisk kontrast med nye sceneanalysekretser gjenkjenner lyse og mørke områder av bildet bedre og gir liv til hver scene. Brukere kan nå koble sortnivåjustering fra geometrisk justering, for å redusere ujevnheter på svartnivå i overlappinger utenfor bildevisningsområdet. Det er også mulig å justere kantformene til lerretkurven ved hjelp av opptil 17 kontrollpunkter, for å sikre helt sømløs projeksjon over flere lerret.

Uanstrengt arbeidsflyt, forbedrede utvidelsesmuligheter
For å forenkle installering har begge seriene ekstra funksjonalitet, grensesnitt og innstillingsmuligheter som gir en enklere arbeidsflyt. En ny serie av objektiver med et minimum kasteforhold på 0,308:1 og et maksimalt kasteforhold på 3,38:1, er nå utstyrt med motorisert fokusjustering[3] via fjernkontroll. Justeringsområdet for Lens Shift er også økt, noe som gjør det enklere å justere i forskjellige miljøer.

Et integrert Intel® SDM-spor gjør det mulig å tilpasse, skalere og utvide projektorens funksjonalitet med proprietære eller tredjeparts funksjonskort. Dette inkluderer DIGITAL LINK-terminalkort, 12G-SDI-terminalkort og Wireless Presentation System PressIT-mottakerkort.

Ytterligere brukervennlighetsfunksjonalitet inkluderer muligheten til å lagre foretrukne testmønstre til projektoren, og kalibrere ved hjelp av klientens innhold uten kildetilkobling. Forhåndsaktiverte oppgraderingssett for Geometry Manager Pro kan ytterligere utvide programvarefunksjonaliteten, og automatisere kantblanding og kalibrering via kamera. Dette sparer tid og innsats på lokasjon.

Utformet for pålitelig vedlikeholdsfri drift
Disse seriene er de første 1-chip DLP-projektorene™ som har hermetisk forseglede optiske motorer med full væskekjøling, noe som muliggjør 20 000 timers vedlikeholdsfri projeksjon. Det stilige nye kabinettdesignet er både kompakt og lett med sine 26 kg uten objektiv, og det sikrer enkel installasjon. For å forhindre avbrudd under bruk, bytter Backup Input til et sekundært signal uten skjermblanking hvis den primære kilden forstyrres. Multi Laser Drive Engine forhindrer på sin side tap av lysstyrke, om en diode mot formodning skulle feile.

PT-REQ12-serien som består av modeller med lysstyrke på 8000, 10000 og 12000 lm, vil bli tilgjengelig i Q2 2023. PT-REZ12-serien med modeller på 8000 lm, 10000 og 12000 lm, vil bli tilgjengelige i Q3 2023. Mer informasjon er tilgjengelig her: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/pt-req12-series og https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/pt-rez12-series

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031