23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Presenterer en ny serie profesjonelle premiumskjermer

Panasonics SQ2H-serie utmerker seg med høy lysstyrke, pålitelighet og systemskalerbarhet.

For å møte den økende etterspørselen etter profesjonelle kvalitetsskjermer som fungerer godt i sterkt opplyste miljøer, har Panasonic Connect Europe annonsert sin nyeste generasjon 4K UHD LCD-skjermer i SQ2H-serien. Disse pålitelige 24/7-skjermene kommer i syv skjermstørrelser fra 43 til 98 tommer, og er ideelle for styrerom, møterom og klasserom, samt for digital skilting i detaljhandel og til formidling av offentlig informasjon.

Eksepsjonelle nivåer av bildekvalitet og synlighet
De høyoppløste 4K-panelene (3840 x 2160 piksler) med fire ganger flere piksler enn Full HD, gir realistiske og detaljerte bilder med lysstyrke på 700 cd/m2 som vil skille seg ut i lyse omgivelser som inngangspartier, lobbyer eller sterkt opplyste møterom. En antirefleksbehandling på 25 prosent, reduserer refleksjonene av omgivelseslys og forbedrer synligheten i alle miljøer.

Fleksibel installasjon for ulike bruksområder
Skjermene kommer i størrelser som passer for alt fra små møterom til store konferanserom, og de kan også bruker vertikalt. Muligheten til å vippe dem 20 grader fremover og bakover, gjør dem også egnet for installasjon på et stort utvalg av steder.

Innebygd skalerbarhet
For å sikre optimal fleksibilitet og skalerbarhet, er SQ2H-serien utstyrt med en Intel® SDM-kortplass (Smart Display Module) som er nyttig til et bredt spekter av bruksområder. Den kan for eksempel brukes til digital skilting og kringkasting, ved hjelp av en innebygget PC, terminalkort eller trådløst presentasjonssystem. Skjermene er også utstyrt med USB-mediespillerfunksjonalitet med 4K-støtte, og de kan dermed levere høykvalitets digital skilting i frittstående modus.

SQ2H-serien er utstyrt med HDMITM inn (x3), digital ut (HDMITM Type A x1), PC inn (Mini D-sub x1), USB Type A (x2) og USB Type C (x1). Den er også kompatibel med DisplayPort Alternate mode, og strømlevering på opptil 60 W. Hver hovedenhet har innebygde høyttalere som leverer 20 W (10 W + 10 W), noe som fjerner behovet for eksterne høyttalere og gjør det enklere å installere skjermene på trange steder.

SQ2H-serien blir tilgjengelig fra desember 2023, og den blir en del av et bredt utvalg av 4K UHD LCD-skjermer for bedrifter, utdanning og digital skilting. Mer informasjon er tilgjengelig her: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/sq2h-series

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Send til en kollega

0.031