23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Autorisert forhandler av Nordhydraulic

Vi utvider vårt hydrauliske sortiment med produkter fra Nordhydraulic

BEVOLA er stolte av nå å kunne kalle seg autorisert forhandler av Nordhydraulic, en ledende produsent av hydrauliske løsninger og produkter. I mer enn 50 år har Nordhydraulic levert pålitelige og holdbare hydraulikkprodukter. Med deres omfattende erfaring og kunnskap innen hydrauliske teknologier bidrar vi til å gi våre kunder de beste produktene og den beste servicen som er tilgjengelig på markedet.

NORDHYDRAULIC
Nordhydraulic, som er en del av HYDAC Group, er en verdensomspennende produsent av retningsventiler for mobile applikasjoner. Ventilene kjennetegnes av svært avanserte designløsninger, inkludert applikasjonstilpassede sleider rettet mot å optimere kontrollerbarheten og ytelsen til kundenes maskiner.

Fleksibilitet, tilpasning og produktutvikling er viktige nøkkelverdier for Nordhydraulic.

Fleksibilitet
Et nettverk av leverandører og partnere av topp kvalitet gir kapasitet til å betjene og tilfredsstille alle våre kunder. Den banebrytende kompetansen er hele tiden for hånden, og som kunde kan du alltid regne med å motta det aller beste – i enhver situasjon.

Tilpasning
Vi jobber så tett som mulig med våre kunder gjennom alle faser av prosessen og anser Nordhydraulic tekniske nettverk som en spesielt viktig del av vår fremtidige kundestøtte.

Produkt- og prosessutvikling
Nordhydraulic streber etter å være i forkant av global utvikling innen hydraulikk og våre kunder er den viktigste delen av denne utviklingsprosessen. Målet er at produktene skal ha en optimal funksjonalitet i hverdagen.

Nordhydraulic sikter ikke mot fremtiden – de er allerede en del av den.

Klikk her for å lese vår hydraulikk brosjyre>>

Klikk her for produkter på vår webshop>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Send til en kollega

0.031