23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kvalitets hjulkapsler, lyktebøyler, eksosdeler og interiør

De kan forbedre ytelsen, funksjonaliteten og utseendet til lastebilen og bidra til en mer komfortabel og trygg kjøreopplevelse

Hjulkapsler, lyktebøyler, eksosdeler og interiør er alle viktige komponenter i enhver lastebil. De tjener forskjellige formål og bidrar til lastebilens funksjonalitet og utseende. Hjulkapsler gir lastebilen et mer estetisk utseende. Interiøret inkluderer for eksempel kjøleskuffer, kaffemaskiner, vannkokere, noe som gjør kjøringen mer praktisk og komfortabel for sjåføren.

HJULKAPSLER
Hjulkapslene du kan få hos oss er laget av rustfritt stål og passer de fleste aktuelle felgdimensjoner. Dette gir også lastebilen et mer estetisk utseende.

LYKTEBØYLER
Lyktebøyler/kufangere er et populært produkt til lastebilen da de gir et mer robust utseende og forbedrer sikkerheten. Det er mange forskjellige design og størrelser av lyktebøyler å velge mellom, slik at de kan passe de forskjellige merker og modeller av lastebiler. Vi forhandler produkter fra populære produsenter som Metec og Kelsa.

EKSOSDELER
Eksosdelene er en viktig del av lastebilens eksosanlegg da de bidrar til å redusere støy- og utslippsnivåer. Bevola forhandler eksosvendere, diverse bend, polerte rustfrie rør og flexirør . Det er viktig å ha et godt eksosanlegg for å overholde miljøbestemmelsene og for å sikre optimal ytelse fra lastebilens motor.

INTERIØR
Når vi snakker om interiør inkluderer det for eksempel kaffemaskiner, mikrobølgeovner, vannkoker, samt kjøleskuffer og kjølebokser. Produkter som bidrar til at sjåføren får en mer funksjonell hverdag.

Generelt er hjulkapsler, lyktebøyler, eksosdeler og interiør alle viktige komponenter i enhver lastebil. De kan forbedre ytelsen, funksjonaliteten og utseendet til lastebilen og bidra til en mer komfortabel og trygg kjøreopplevelse for sjåføren. Det er viktig å velge de riktige delene til lastebilen din og sørge for at de er av høy kvalitet og passer til dine spesifikke behov.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for lese mer på BEVOLAs hjemmside>> 

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Send til en kollega

0.047