23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Øk kjøregleden din med Dometic

Dometic er kjent for sine innovative og pålitelige lastebilprodukter designet for å forbedre livet på veien

Dometic er en av de ledende produsentene av kjøle- og klimaanlegg for lastebiler på markedet. Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige, og har mer enn 7 000 ansatte med kontorer over hele verden. Dometics produktutvalg for lastebiler inkluderer kjølere, klimaanlegg, kaffemaskiner, batterier, strømforsyninger og mye mer. Dometic har en sterk tilstedeværelse i det globale markedet og er kjent for sine innovative og pålitelige produkter.

"I Dometic sortimentet finner du en løsning for akkurat ditt behov!"

Kjøleboksene deres er designet for å holde en stabil temperatur og er perfekte for oppbevaring av mat og drikke på veien. Disse kjøleboksene er kompakte og kan enkelt monteres i en lastebil. Noen av modellene har innebygget batteribeskytter som sørger for at kjøleren ikke tømmer lastebilens batteri. Dometic kjølebokser og skuffer for lastebiler er kjent for sin pålitelighet og effektivitet.

Klimaanleggene fra Dometic er spesialdesignet for lastebiler og gir effektiv kjøling når du holder din hviletid. Disse klimaanleggene er energieffektive og drives av batteriet, du trenger ikke være nervøs da du har innebygget spenningsvakt som føler når batteriet går ned i spenning.

Ryggekamerasystemet gir føreren en klar og tydelig oversikt over hva som skjer bak kjøretøyet ved rygging eller manøvrering i trange områder. Kamera og monitor er i AHD kvalitet som gir et sylskarpt bilde. Velg gjerne et blindsone kamera, eller hvorfor ikke et 360 grader system for full oversikt rundt lastebilen. Perfekt for de som kjører mye i byen. Mange ønsker kamera inn på den originale monitoren og der tilbyr Dometic en løsning til de fleste lastebiler på markedet.

"I dag ønsker mange å bruke den originale monitoren sammen med ryggekamera, vi leverer den muligheten til de fleste lastebilmerker."

De har også utviklet en rekke andre produkter som er ideelle for lastebiler, inkludert kaffemaskiner og mikrobølgeovner. Microbølgeovnen er for eksempel spesielt tilpasset lastebil da det ikke er noen roterende plate og leveres med monteringssett. Disse produktene er designet for å gjøre livet på veien mer komfortabelt og praktisk og kan gi sjåføren en følelse av hjemme under lange kjøreturer.

Dometic er kjent for sine innovative og pålitelige lastebilprodukter designet for å forbedre livet på veien. De har en sterk tilstedeværelse i det globale markedet og er dedikert til å levere høykvalitetsprodukter som oppfyller behovene til sjåfører.

"I samarbeid med kunden finner vi den beste løsningen!"

BEVOLA har et stort utvalg produkter fra Dometic i vår nettbutikk. Hvis du ikke finner riktig produkt i vår nettbutikk, kontakt oss direkte.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Les mer på BEVOLAs hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.031