23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic lanserer nytt robust og utendørsklart 4K PTZ-kamera

Panasonic AW-UR100 leverer video med høy presisjon i et robust design med IP- og grensesnittfleksibilitet.

Panasonic Connect Europe kunngjorde i dag det nye utendørs PTZ-kameraet AW-UR100, som blir tilgjengelig i tredje kvartal  2023. Den nye modellen kombinerer robust pålitelighet og opptaksmuligheter med høy presisjon, inkludert 4K/60 FPS, med beskjæringsfunksjonalitet og et dynamisk bildestabiliseringssystem (DISS), for å overvinne utfordringene ved å jobbe utendørs. Kameraet er ideelt for et bredt spekter av utendørsmiljøer, fra stadioner til varehus og fra flyplasser til havgående fartøy.

Video med høy presisjon
For å takle fotografering fra ulike vinkler ved store arrangementer, tilbyr UR100 både et 74,1° horisontalt vidvinkelobjektiv for panoramiske pullbacks og 4K/60P-kompatibilitet med 24x optisk zoom og 10x digital zoom. Det har også tre typer bildestabiliseringssystemer som sikrer ristefri video: optisk bildestabilisering (OIS), elektronisk rullekorrigering (EIS) og pan-tilt-bildestabilisering (Dynamic Image Stabilising System – DISS).

Robust design gir pålitelig ytelse
UR100 er bygget for å tåle utfordrende utendørsmiljøer, som for eksempel innspillinger i miljøer med saltholdig luft som gir høy korrosjon, eller i regn, vind, snø og intenst sollys. Kameraet er hermetisk forseglet for å holde støv og sand ute, mens en defroster varmer linsen for å forhindre dannelse av frost, is eller kondens i ekstreme temperaturer ned til -15 ° C. Kameraet har også en praktisk visker som holder linsen ren under våte forhold. I en rekke tester som simulerer ulike utendørsforhold med motstandsdyktighet mot vann, støv, saltspray og mer, har UR100 bevist sin robuste evne til å yte pålitelig i en rekke krevende miljøer.

Tilpasningsevne og flere grensesnitt
UR100 er designet for de ulike behovene som oppstår ved utendørs fotografering, og inkluderer mange grensesnitt for overføring over viktige baseband, som for eksempel 3G-SDI, 12G-SDI og fiber, samt støtte for ulike IP-protokoller, inkludert NDI og SRT. FreeD støttes også for AR/VR-systemer.

– Panasonics PTZ-kameraer feiret nylig sitt 15-årsjubileum, og dette kameraet for presisjonsfotografering og kringkasting i utendørsmiljøer er et annet verdifullt tilskudd til serien. Det er perfekt tilpasset utendørs bruk, og det er designet for å støtte det akselererende skiftet til IP-basert ekstern videoproduksjon, mens det samtidig sikrer videokvalitet og produksjonseffektivitet i felten, sier Andre Meterian, direktør for profesjonelle videosystemer i Panasonic Connect Europe.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.063