23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Guide: Finn riktig stroppebånd & verktøy for din bedrift

Riktig valg av stroppebånd og utstyr sparer både tid og penger. Her får du tipsene som hjelper deg med å finne riktig løsning for deg!

Når vi stropper paller eller andre varer er målet at at varene skal komme frem i like god stand som da de forlot lageret. Under håndtering og transport utsettes lasten for påkjenninger både horisontalt og vertikalt, god stropping og pakking er derfor essensielt for at godset skal komme trygt frem.

Fordelene med optimal stropping
Unngå reklamasjoner
Når varene kommer frem til kunden skadet, vil kunden måtte bruke tid på å ta kontakt med dere - og dere må bruke tid på håndtere skadesaken. Ved å redusere antallet reklamasjoner får dere også ned tiden som brukes på oppfølging av klagesakene.

Reduser transport- og varekostnader
Kostnadene ved ødelagte paller og varer kan bli store, i tillegg til at det medfører ekstrakostnader til transport av erstatningsvarer og håndtering av ødelagt gods. Det er derfor stort potensiale for å redusere bedriftens kostnader dersom man får ned antallet transportskader. 

Bedre ergonomi
Med gode løsninger for stropping og pakking reduseres faren for ulykker og dermed personskade. I tillegg jobber man mer ergonomisk, noe som gjør at man har mindre sjanse for å få slitasjeskader på grunn av feilbelastninger.  

Bygg en sterkere og bedre merkevare
Det er lett å tenke på de umiddelbare kostnadene når det gjelder transportskader og ødelagte varer. Det man kanskje glemmer er at dersom man greier å levere hele og fine varer igjen og igjen, blir man en pålitelig og trygg leverandør for kunden. Trygg transport er en undervurdert del av å gjøre kunden fornøyd, og å bygge en sterk merkevare.

Som du ser er det bare fordeler og mye tid og penger å spare, så la oss ta for oss ulike pakkebånd og verktøy og finn hvilken som er riktig for deg. 

Velg riktig stroppebånd - for lite, medium eller stort pakkevolum
Godsets vekt og hvor ofte du stropper er avgjørende for valg av stroppebånd. I tillegg har de ulike båndene litt forskjellige egenskaper som kan være verdt å ta med seg. 

Les mer her.

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031