23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Monitor sponser Revolve NTNU - Student Formel 1

I en verkstedhall rett ved NTNU i Trondheim arbeider et team på 60 studenter fra 20 ulike studieretninger målrettet med å designe, bygge og teste avanserte racerbiler.   Prosjektet startet i 2012 med KA Boralis R, og årets modell – Lyra – er den ellevte i rekken. I disse dager legges siste hånd på testingen før Lyra er klar for startstreken i Formula Student – verdens største konkurranse for ingeniørstudenter, som i år feirer 25-årsjubileum. I fjor plasserte teamet seg topp 5 globalt, og i år er målet å nå en topp 3-plassering under den prestisjefulle Formula Student Germany-konkurransen i Hockenheim i august. Konkurrentene er over 100 topp motiverte studentlag fra hele verden. Konkurransen utfordrer selvsagt studentene til å designe og bygge en best mulig elektrisk høyytelses formel-racerbil, men gir dem også mulighet til å vise frem sine kunnskaper om produksjon, kostnadskontroll, forretningsforståelse og ledelse. De seneste ti årene har Revolve NTNU blitt stadig større og bedre. Det kan teamet blant annet takke et «bakkemannskap» av dedikerte sponsorer for. Sponsorene bidrar med alt fra software og mekaniske deler til autonome systemer og ren pengestøtte. Monitor ERP System er stolt av være blant Revolve NTNUs sponsorer og ønsker teamet lykke til! Fun fact: Ordet formel (som i Formel 1) kommer av at bilene er bygd etter en fast formel bestemt av FIA (Det internasjonale bilforbundet).

    I disse dager legges siste hånd på testingen før Lyra er klar for startstreken i Formula Student – verdens største konkurranse for ingeniørstudenter, som i år feirer 25-årsjubileum.

I fjor plasserte teamet seg topp 5 globalt, og i år er målet å nå en topp 3-plassering under den prestisjefulle Formula Student Germany-konkurransen i Hockenheim i august.

 Konkurrentene er over 100 topp motiverte studentlag fra hele verden.

              Konkurransen utfordrer selvsagt studentene til å designe og bygge en best mulig elektrisk høyytelses formel-racerbil, men gir dem også mulighet til å vise frem sine kunnskaper om produksjon, kostnadskontroll, forretningsforståelse og ledelse.

              De seneste ti årene har Revolve NTNU blitt stadig større og bedre. Det kan teamet blant annet takke et «bakkemannskap» av dedikerte sponsorer for. Sponsorene bidrar med alt fra software og mekaniske deler til autonome systemer og ren pengestøtte.

              Monitor ERP System er stolt av være blant Revolve NTNUs sponsorer og ønsker teamet lykke til!

 

Fun fact: Ordet formel (som i Formel 1) kommer av at bilene er bygd etter en fast formel bestemt av FIA (Det internasjonale bilforbundet).

 

         

 

Monitor ERP System
Karenslyst alle 53
0279 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032