23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

BEVOLAs brede utvalg av alu profiler

En komplett samarbeidspartner for alt du trenger til lastebilen eller hengeren

I BEVOLAs aluminiumssortiment, som inkluderer både egne og eksterne profilsystemer, finner du et bredt utvalg av aluminiumsprofiler til lastebilpåbygg, f.eks. alu profiler for lasteplan, sidelemmer, sidehinder, lastebilbunner, etc.

ALU PROFILER
Vi tilbyr en stor del av aluminium profiler til lemmer i standard og forsterket utførelse, og vi leverer også gulvprofiler, kantrammer, oppbygningsprofiler, materialstaker o.s.v. Våre forhåndsmonterte sidelemmer og dørsystemer, bidrar til en effektiv prosess. Vi leverer enkeltdeler eller komplette løsninger etter kundespesifikke mål og ønsker.

KINNEGRIP
BEVOLA har også et bredt spekter av tilhørende produkter som bidrar til å skape den perfekte og ferdige løsningen, for dine spesifikke behov. Vårt sortiment omfatter blant annet ulike typer stolper fra Kinnegrip, som kan kjøpes separat eller inkluderes i ferdig løsning for sidelemmer, kantrammer og bunnfiner. Vi har også standard og spesiallagde kantprofiler med og uten bearbeiding, samt surrekroker og skinner som er med på å sikre at lasten er forsvarlig festet under transport.

BEVOLA er din komplette sammarbeidspartner gjeldende alt du trenger til lastebilen eller hengeren. Det brede utvalget av alu profiler og tilhørende produkter kan skreddersys til dine behov og leveres i høyeste kvalitet. Vi tilbyr også kundespesifikke løsninger som tar hensyn til dine unike ønsker og behov. Så uansett om du trenger alu profiler til lastebilen eller skreddersydde kantprofiler til hengeren din, er BEVOLA klar til å hjelpe.

Klikk her for mer informasjon>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.047