23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Webinar: SERMI - nye krav til bilverksteder

SERMI-sertifisering. Vi veileder deg gjennom prosessen og hvilke EU-krav som gjelder fra 1. august 2023. Velkommen til vårt gratis webinar fredag 9. juni kl. 10:00-11:00!

SERMI (Security-Related Vehicle Repair and Maintenance Information) er en kontrollordning for tilgang til teknisk informasjon som er nødvendig for å reparere og vedlikeholde kjøretøy som er utstyrt med sikkerhetssystemer og andre avanserte teknologier.

Ifølge nye EU-regler som gjelder fra 1. august 2023 må du som uavhengig aktør være SERMI-sertifisert for å få tilgang til sikkerhetsinformasjon som er nødvendig for reparasjon og vedlikehold av kjøretøy.

På dette webinaret vil Jan Erik Johansen, leder for teknisk kontrollorgan og personellsertifisering i Kiwa, gjøre rede for bakgrunnen og de nye kravene rundt SERMI.

  • Hvor henvender man seg for å bli SERMI-sertifisert
  • Hva kreves for å bli sertifisert
  • Prosessen rundt SERMI

Knut M. Breivik, Avdelingsleder for drift og utvikling i Norges Bilbransjeforbund (NBF) og Arild Hansen, daglig leder i Autobransjens Leverandørforening (ABL) vil fortelle om hva deres organisasjoner gjør for å forberede seg for SERMI.

Les mer og meld deg på her!

Kiwa Norge
Kabelgaten 2
0580 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

SAH

Send til en kollega

0.031