23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Servi Group på Kongsberg flytter til nybygg på Toppen næringspark

Servi Group flytter etter 13 år fra sitt nåværende lokale på Arsenalet i Kongsberg til nye lokaler på Toppen Næringspark. Det planlagte 2400 m2 store nybygget vil være bedre tilpasset selskapets daglige virksomhet.

- Den nye lokasjonen vil gi oss muligheten til å utvide virksomheten i takt med veksten i markedet og fortsette å levere høy kvalitet for kundene våre. Vi gleder oss til å ta i bruk det nye bygget, sier CEO i Servi Group, Tom-Arne Solhaug.

De ansatte feiret flyttingen med en felles lunsj på tomten sist fredag under strålende solskinn. Rundt 35 ansatte var samlet på den ennå ubebygde tomten. Servi Group er på vei inn i en spennende ny tid.

- Det var første gang jeg var på tomta, og det var jo ennå bare en grusplass. Men jeg har trua på at så fort vi får opp bygget blir dette veldig bra, sier Jakob Fulsebakke, maskinoperatør og nyvalgt hovedtillitsvalgt ved Servi Kongsberg.

Nybygget vil være spesialtilpasset selskapets virksomhet knyttet til produksjon av hydrauliske ventiler og blokker for energisektoren og maritim sektor. Det moderne bygget er mer effektivt og bedre tilpasset Servi Groups produksjonsvirksomhet på Kongsberg. Det vil også bli tilrettelagt for bruk av nye energikilder, og selskapet vil i fremtiden kunne montere solceller på tak og vegger.

- Vi bestemte oss for å bygge et helt nytt bygg, siden dette var det beste alternativet for oss, og vi ser frem til innflytting ved årsskiftet, forteller Tom-Arne Solhaug, CEO i Servi.

Bygget settes opp av Hallgruppen AS, og vil ligge godt synlig fra motorveien inn til Kongsberg. Det vil være bedre tilpasset Servis nåværende og fremtidig behov. Tomta har i tillegg utvidelsesmuligheter som gir selskapet rom for eventuell kapasitetsøkning i fremtiden.

Servi Group, som produserer hydraulikkløsninger og komponenter til blant annet maritim næring, forsvars- og energisektoren, er et viktig selskap for Kongsberg og omegn. Denne flyttingen understreker selskapets fortsatte satsing i området, men vil også gi selskapet muligheten til å fortsette å skape arbeidsplasser i regionen.

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

SGA
Servi Group AS
post@servi.no

Send til en kollega

0.031