23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Slik skaper du et miljøvennlig og trivelig utemiljø på jobben

Den miljøvennlige arbeidsplassen starter utendørs! Her gir vi deg noen tips til produkter som det enklere å få et trivelig utemiljø på jobben.

Når solen og varmen endelig er tilbake er det mange som ønsker å tilbringe mest mulig tid utendørs – også på jobben! Noen lar kanskje bilen stå hjemme og tar sykkelen eller el-scooteren til og fra jobben, spiser lunsjen ute eller tar en kort spasertur for å få litt energi og frisk luft.

Her er noen tips om produkter som alle bidrar til et miljøvennlig og trivelig utemiljø på arbeidsplassen!

Utemøbler
Det er deilig å ta en pause i frisk luft i lunsjtiden (spesielt om våren og sommeren) – enten ved å ta en kort spasertur eller spise lunsjen ute. Med utemøbler får du et hyggelig samlingssted hvor du både kan spise, slappe av og få mye frisk luft! Piknikbord er spesielt praktisk fordi du får både bord og mange sitteplasser i ett.

Hvis dere ikke har plass til et, er kafébord for utendørs bruk og utestoler utmerkede alternativer! Selv parkbenker og parksofaer tilbyr et sted for restitusjon og er perfekte for en kort kaffepause i solen – og de kan plasseres nesten hvor som helst, for eksempel ved inngangen.

Det viktigste er å velge utemøbler av høy kvalitet, slilk at dere kan ha glede av dem i mange, mange år. Det koster mindre i lengden - og er med på å ta vare på miljøet.

Avfallsbeholdere
For å holde uteplassen hyggelig og samtidig ta vare på miljøet er avfallsbeholdere av ulike slag et must. Det finnes en rekke modeller og varianter å velge mellom slik at du kan finne en som passer dere – se etter en søppelkasse med lokk for å holde dyr unna og samtidig beskytte søppelet mot regn og annet vær. For å kunne kildesortere avfallet på en enkel måte er det lurt å ha avfallsbeholdere i ulike farger, eller merke dem med klistremerker for avfallsbeholdere.

Et tips er å ha en søppelkasse ved inngangen og i nærheten av piknikbord og andre sitteplasser slik at det er enkelt å holde området rent og ryddig.

Hvis røyking forekommer på arbeidsplassen, er det greit å ha askebegre tilgjengelig utendørs. Vil du være ekstra grei kan du vurdere røykeskur som gir ly for vær og vind.

Sykkelstativ og sykkelgarasje
På våren og sommeren er det mange som velger å ta sykkelen til jobb og la bilen stå hjemme – et svært miljøvennlig valg! Sørg da for at sykkelparkeringen er tilrettelagt slik at du ikke har sykler stående overalt. I tillegg kan det å ha gode løsninger for oppbevaring av sykler oppmuntre flere til å velge sykkel heller en bil til jobben.

Et populært alternativ er sykkelstativer, disse finnes i både stående og vegghengte varianter. Du kan til og med sette opp sykkelstativ innendørs for beskytte syklene mot tyveri, vær og vind.

Et annet alternativ du kan titte på er en sykkelgarasje eller sykkelbod. De beskytter også syklene mot regn – og dine ansattes sykkelseter vil være tørre når de sykler hjem på slutten av arbeidsdagen. Med låsbar sykkelgarasje er de også beskyttet mot tyveri.

Hos oss i Cowab kan du finne mange andre utendørsprodukter også. Har du spørsmål om produkter og hvilke løsninger vi kan tilby deg og din arbeidsplass, kan du alltid kontakte oss via telefon, epost og chat. 

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031