23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NBT med enda en ny terminal - på Rudshøgda

NBT sin nye terminal på Rudshøgda, nærmere bestemt Stolvstadlia 12, reiser seg. Innflyttingen skjer i løpet av sommeren og blir vår nye hub i Innlandet.

Med ny terminal på Rudshøgda får vår avdeling i Innlandet et fint utgangspunkt for å betjene noen av de lengste pakkerutene våre. Her flytter vi inn i et topp moderne anlegg og selvfølgelig med ladepunkter for våre elektriske varebiler. I tillegg til å håndtere inn og utgående B2B pakker, blir det også mulighet for noe lagring.

Rudshøgda blir enda et nytt tilskudd for NBT i 2023. Fra før flytter hovedkontoret til 14.500 m2 på Kløfta i løpet sommeren med helt nytt anlegg for automatiske pakkesortering og AutoStore. Vår avdeling i Bergen flytter inn i nytt bygg i juli og storstua i Larvik med sine 8.200 m2 står klar mot slutten av året.

De nye terminalene og lagrene blir et godt og viktig tilskudd nå når pakkene blir fler og NBT sitt tilbud av 3PL tjenester er i god vekst. Satsingen som NBT gjør med nye terminaler og tilhørende automasjonsløsninger er helt i tråd med selskapets strategi frem mot 2025.

Norsk Bibliotektansport AS
Postboks 4206
7436 Trondheim
Trondheim
Norge

Kontaktperson

HW
Hjalmar Wiik
Head of Market & Business Development
+47 99 55 26 66 hjalmar.wiik@nbt.as

Send til en kollega

0.125