23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nå kan du få Kimos verdenskjente ventilasjonsprodukter og dataloggere hos Elma Instruments!

Elma instruments AS er nå totalleverandør av ventilasjon og klimamåling fra Kimo Sauermann-gruppen i hele Skandinavia

Kimo ble grunnlagt i 1979 som produsent av analoge, væskefylte manometre, men har siden midten av 80-tallet vært en av Europas ledende leverandører av elektronisk måleutstyr for klima- og ventilasjonsmåling. I 2015 fusjonerte Kimo med Sauermann, som er en av Europas største produsenter av bl.a. kondenspumper for klimaanlegg og varmeanlegg og andre relaterte produkter, som total teknisk leverandør til ventilasjons- og luftkondisjoneringsindustrien.

Elma instruments har vært eksklusiv forhandler for Kimo i Danmark i mer enn 20 år. Samarbeidet, kunnskapen og fokuset ble betydelig styrket da Elma instruments overtok Kimo Instrument Sverige AB i 2020, sammen med flere gode svenske kolleger. Kimo Sweden var på den tiden en av Sveriges ledende leverandører innen salg og kalibrering av måleutstyr, sendere og dataloggere for ventilasjon og klimamålinger. Vi nyter fortsatt godt av kollegene og kunnskapen.

Nå er samarbeidet ytterligere styrket, ved at Elma instruments overtar forhandlingen av hele Kimo Sauermann agenturet i Norge. Elma instruments dekker herved hele Skandinavia som totalleverandør innen måling, datalogging og transmittere for ventilasjons-, varme- og klimaanlegg fra Kimo Sauermann. Elma instruments er i ferd med å ytterligere styrke vårt sterke team av teknikere innen både salg, service og kalibrering i både Danmark, Norge og Sverige, samtidig som det jobbes med å utvide vårt lokale kalibreringslaboratorium i Norge.

Ta kontakt med en av våre dyktige teknikere for en prat om måling, justering, energi- og komfortmåling samt service og kalibrering av de mange spennende produktene fra Kimo Sauermann.

Se mer på www.elma-instruments.no eller ring 22 10 42 70.

Elma Instruments AS
Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO935507065

Kontaktperson

ES

Send til en kollega

0.047