23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny generasjon ComPacT NS effektbrytere

Bedre effektivitet, ergonomi og trådløs tilkobling med plug-and-play moduler.

IoT-basert for topp energieffektivisering 
- Det modulære "plug-and-play"-tilbehøret til nye ComPacT gir mer avanserte overvåkingsmuligheter. Med forenklet trådløs tilkobling blir installasjon, vedlikehold og oppgradering kraftig forbedret, forteller Lasse Baugerud, Offer Manager for effektbrytere i Schneider Electric Norge.

- De nye trådløse modulene gir brukerne bedre innsikt i anleggsdata i sanntid og sikrer strømtilgjengelighet når og hvor som helst. Overvåkingsmulighetene fører blant annet til at brukerne enklere kan ta beslutninger for å iverksette energieffektivisering-tiltak, fortsetter han. 

Med sine nye tilkoblingsegenskaper gjør nye ComPacT NS digitalisering av anlegget enklere og forenkler dermed både drift og vedlikehold.  

Mer oversiktlig 
Den nye halvgjennomsiktige frontplaten tillater å se tilbehøret i bryteren og sjekke at det er riktig plassert. Samtidig har nye ComPacT samme form og størrelse som tidligere modeller, slik at det blir lett å erstatte gamle effektbrytere av samme type.  

Bryterne er utstyrt - som sine forgjengere - med de praktiske EverLink-kontaktene. De sørger for pålitelig og rask kabeltilkobling. Med de innebygde DIN-skinnene kan de dessuten enkelt klikkes på plass. 

For mer informasjon se  Schneider Electrics websider 

Se kryssreferanseliste her

Last ned katalog i PDF her

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Stefania Nilsen
Channel & Segment Marketing Leader
+47 98207384 stefania.nilsen@se.com

Send til en kollega

0.046