23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

En bestselger har nå blitt enda bedre ...

FLIR og Elma Instruments AS lanserer det nye termografikamera FLIR E8 Pro. Kameraet er en videreutvikling av bestselgeren E8-XT, og byr på nye smarte funksjoner.

FLIR og Elma Instruments AS lanserer det nye termografikamera FLIR E8 Pro. Kameraet er en videreutvikling av bestselgeren E8-XT, og byr på nye smarte funksjoner.

FLIR E8 Pro er utstyrt med en termisk detektor på 320x240 pixel, visuelt kamera og MSX-funksjonen for bildeforbedring, som gjør det mulig for brukeren å lage profesjonelle termografirapporter.

Pek-og-skyt er grunnideen i FLIR E8 Pro, kameraet har fast fokus og er helautomatisk, det er ingen vanskelige innstillinger. Pek kameraet mot objektet, trykk på utløserknappen og bildene lagres i minnet. JPEG-filen inneholder alle temperaturdata for påfølgende analyse og rapportgenerering i FLIRs Thermal Studio-programvare, som kan lastes ned gratis på norsk.

Som et alternativ til å bruke menyknappene har E8 Pro en 3,5" berøringsskjerm, og en ny smart funksjon som FLIR kaller "1-Touch Level/Span" Hvis du ønsker å stille inn kameraet etter et spesifikt objekt i bilde, trykk bare på objektet på skjermen og kameraet stiller automatisk nivå og spenn i henhold til objektet, det er supersmart og sparer tid. Berøringsskjermen brukes også til å lage tekstnotater på de enkelte bildene, noe som gjør det mye enklere når du skal lage en rapport om den utførte termografioppgaven etterpå.

FLIR E8 Pro har innebygd støtte for FLIR Ignite™, en gratis skyløsning som tillater trådløs opplasting av bilder fra termokameraet til skyen, hvor bilder enkelt kan redigeres, organiseres, lagres og deles.

​FLIR E8 Pro passer for håndverkeren, installatøren og teknikeren som ønsker å bruke termografi i forbindelse med montering, reparasjon og feilsøking på f.eks. varmesystem, elektriske tavler, gulvvarme, vannlekkasje, sjekk av isolasjon, kuldebroer og andre temperaturrelaterte problemer.

Se mere på www.elma-instruments.no eller ring 22 10 42 70.

Elma Instruments AS
Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO935507065

Kontaktperson

ES

Send til en kollega

0.031