23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Live dashcam i flåtestyringen - steget før førerløse biler

Live dashcam i 3dtracking flåtestyring er vår løsning for fører opplæring og mengde trening. Knapp som instruktøren bruker for å merke situasjoner og kunne gå tilbake å se hvordan de siste 15 sekundene før og etter situasjonen så ut når han er med i bilen.

Utløper
31. august 2025

Føreropplæring og mengde trening på bane

Vår kunde driver med fører opplæring på bane og ønsker å ha 3 biler ute og en instruktør som kan følge alle 3 uten å være i bilen.  Med sine 2 kamera, et på veien og et på føreren gir dette nok informasjon til å se om elevens flyt forbedres. Kommunikasjon mellom bil og sentral gjøres som gruppe samtale over mobil. 

Selvkjørende biler uten fører

Vi antar at autonome kjøretøy uten fører kommer til å bli den nye virkeligheten og derfor vil denne løsningen være en sandkasse for å lære hva som blir den nye sentralen hvor en operatør kontrolerer flere kjøretøy og vil ha eks  4 kamera pr enhet å forholde seg til, forover, bakover og to side speil mot dødsoner på hver side. 

Dermed er løsningen forberdedt på å hente tilsvarende data fra fremtidens biler innebygde løsninger fra fabrikk, på tvers av merker og produsenter slik vi idag gjør med posisjonering.  For det er jo ikke slik at du bare har et merke i din flåte. 

Det vanligste spørsmålet er hvor live er dette?

Vi ligger normalt 10 til 15 sekunder etter virkligheten da kamera tar opp til internminne før den sender data over telenettet til våre servere hvor det så skal sendes ut til brukerens nettleser. 

Se vedlagte video snutt for hvordan dette virker. 

Qurius AS
Årvollskogen 51
1529 Moss
Moss
Norge
Org. nr.: NO892442142

Kontaktperson

MK
Morten Karlsen
info@3dtracking.no

Send til en kollega

0.031