23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Derfor bør du tilby de ansatte frynsegoder på arbeidsplassen

Frynsegoder kan ha positiv effekt både på de ansattes trivsel så vel som bedriftens bunnlinje. Oppdag enda flere fordeler her: Frynsegoder på arbeidsplassen kan være alt fra gratis frukt til mer omfattende ordninger som helseforsikringer og bonuser. Noen bedrifter bruker frynsegoder aktivt for å gjøre arbeidsplassen mer attraktiv, mens andre kanskje tenker at det ikke er verdt det.

Selv om noen arbeidsgivere kan være skeptiske til å tilby disse godene, viser forskning at de kan ha en rekke positive effekter både for de ansattes trivsel såvel som bedriftens bunnlinje.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på flere gode grunner til hvorfor du bør vurdere å tilby frynsegoder på akkurat din arbeidsplass.

10 gode grunner til hvorfor det er verdt å tilby frynsegoder på arbeidsplassen
1. Økt trivsel og motivasjon: Frynsegoder kan bidra til å øke trivselen og motivasjonen blant de ansatte, noe som også gir lavere gjennomtrekk for bedriften.

2. Konkurransekraft ved rekruttering: Bedrifter som tilbyr attraktive frynsegoder kan tiltrekke seg de beste kandidatene i rekrutteringsprosessen.

3. Redusert sykefravær: Frynsegoder som tilrettelegging for trening og fysisk aktivitet kan føre til redusert sykefravær og bedre helse blant de ansatte, mens helseforsikring kan gjøre at sykefraværet blir kortere.

4. Økt lojalitet og tillit: Frynsegoder kan bidra til å skape et sterkere bånd mellom bedriften og de ansatte, noe som kan føre til økt lojalitet, engasjement og tillit.

5. Bedre arbeidsmiljø: Frynsegoder som sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag og interesseklubber kan bidra til å skape et bedre arbeidsmiljø og øke fellesskapsfølelsen blant ansatte.

6. Økt produktivitet: Frynsegoder som fleksibel arbeidstid og hjemme-arbeid kan bidra til å øke produktiviteten blant de ansatte ved at de får mer ut av tiden sin både privat og på jobb.

7. Bedre omdømme: Bedrifter som tilbyr frynsegoder kan bygge et positivt omdømme og bli sett på som en attraktiv arbeidsplass av potensielle kunder og samarbeidspartnere.

8. Økt kreativitet og innovasjon: Frynsegoder som mulighet for å delta på konferanser eller kurs kan bidra til å øke kunnskap og kreativitet blant de ansatte, noe som kan føre til innovasjon og forbedring av bedriftens produkter og tjenester.

9. Redusere stress: Stress kan forårsake både sykdom, søvnproblemer og lavere produktivitet. Frynsegoder som lunsj på jobb (så arbeidstakerne slipper å tenke på å ha med dette), hjemmekontor, flexitid eller ekstra feriedager kan gjøre stor forskjell.

10. Bedre kundeservice & økt salg: Ansatte som føler seg verdsatt og som er stolte av bedriften de jobber i vil snakke mer positivt om produkter & tjenester så vel som strekke seg lengre for kundene.

Alt i alt kan det å tilby frynsegoder på arbeidsplassen gi en rekke fordeler for både arbeidsgivere og ansatte. Det kan bidra til å redusere stress og sykefravær, øke produktiviteten og engasjementet til de ansatte, samt hjelpe bedriften med å tiltrekke seg og beholde talenter.

Selv om det kan koste penger å tilby frynsegoder, vil det ofte være en investering som betaler seg på lang sikt. Ved å tilby godene som passer for dine ansatte og for bedriften, kan du bidra til å bygge en sunn arbeidskultur samt øke trivselen og motivasjonen.

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032