23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NBT har overtatt ny terminal på Rudshøgda og nå flytter vi inn!

I juni fortalte vi om at den nye terminalen i Stolvstadlia 12 på Rudshøgda var i ferd med å reise seg. Forrige uke overtok vi bygget og nå flytter vi inn i en flunkende ny terminal med mange muligheter.

I februar fortalte vi om flytting til ny terminal i Trondheim og i juni fortalte vi at terminalen på Rudshøgda var i ferd med å reise seg. I forrige uke hadde vi overtakelse av den nye terminalen på Rudshøgda. Den nye lokasjonen er vår hub i Innlandet og tjener som terminal for daglig drift av vår pakkedistribusjon i regionen. I tillegg tilbyr lokasjonen mulighet for lagervirksomhet.

Egne ladepunkter for alle varebilene våre som er tilknyttet terminalen på Rudshøgda er selvfølgelig på plass. Dermed starter vi arbeidsdagen med fulle batterier. Dette bidrar til en mer effektiv distribusjon med færre ladestopp underveis. Flere av rutene ut fra terminal Rudshøgda er blant de lengste i vårt distribusjonsnett i Norge.

Vi ønsker våre eksisterende og nye kunder velkommen til NBT Rudshøgda og fortsetter samtidig utrullingen av nye terminaler og lagre gjennom resten av 2023

Norsk Bibliotektansport AS
Postboks 4206
7436 Trondheim
Trondheim
Norge

Kontaktperson

HW
Hjalmar Wiik
Head of Market & Business Development
+47 99 55 26 66 hjalmar.wiik@nbt.as

Send til en kollega

0.031