23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Elma Instruments lanserer den ultimate måleutstyrspartneren

Opplev en helt ny standard innen ryggsekker med Elma Ryggsekk, laget spesielt for profesjonelle håndverkere og entusiaster innen måleutstyr og verktøy.

Opplev en helt ny standard innen ryggsekker med Elma Ryggsekk, laget spesielt for profesjonelle håndverkere og entusiaster innen måleutstyr og verktøy.

Ryggsekk #1 har mange fordeler og interessante funksjoner.

Fast vanntett bunn: Solid fast vanntett bunn som beskytter ditt verdifulle måleutstyr mot fuktighet, støv og smuss. Enten du jobber på en byggeplass i regnet eller utforsker de mest utfordrende terrengene, er utstyret ditt sikret i ryggsekken vår!

Beskyttede rom for måleutstyr: Spesielle polstrede rom som holder måleinstrumentene dine sikkert på plass, selv under de mest krevende forhold.

Lommer for verktøy og måletilbehør: Bli kvitt rot, Elma ryggsekk har et nøye organisert system med flere lommer og rom for oppbevaring av verktøy og måletilbehør. Enten det er skrutrekkere, målebånd, blyanter eller annet utstyr, har du alltid alt for hånden slik at du kan jobbe raskere og mer effektivt.

Komfortabel og slitesterk: Elma ryggsekk er designet med ergonomiske polstrede stropper og et ryggstykke som gir maksimal støtte og komfort, selv ved langvarig bruk. Samtidig er ryggsekken laget av slitesterke materialer av høy kvalitet, som sikrer mange års bruk.

Se mere på www.elma-instruments.no eller ring 22 10 42 70.

Elma Instruments AS
Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO935507065

Kontaktperson

ES

Send til en kollega

0.032