23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NBT med AutoStore på Kløfta

I juli flyttet administrasjonen fra Fjellboveien på Frogner til Dyrskuveien 13 på Kløfta. I tiden frem til medio oktober blir lageret og terminalen på Kløfta gjort klar for produksjon. I disse dager ferdigstilles vår helt nye AutoStore som rommer 18000 kasser. Sammen med andre automasjonsløsninger som er fullt integrert med transportløsningen vår blir dette en betydelig utvidelse av pakkefabrikken NBT

2023 er et år med mange endringer og store utvidelser for NBT. I starten av juli flyttet administrasjonen inn i nye lokaler på Kløfta - helt etter planen. I tiden frem til medio oktober gjør vi klar lageret og terminalen til drift. I disse dager ferdigstilles vår splitter nye AutoStore fra ElementLogic. Den rommer 18000 kasser og er klar til innsats i løpet av oktober. Foreløpig har vi gjort klart for 4 plukkiosker med mulighet for utvidelse til 6. Det betyr god kapasitet på anlegget!

AutoStore er strategisk plassert ved siden av et helt nytt sorteringsanlegg for pakker. Det nye sorteringsanlegget for pakker blir satt i produksjon mot slutten av oktober. Varene plukkes, pakkes og merkes på AutoStore og legges rett på sorteringsanlegget for automatisert planlegging og utkjøring. Distribusjonen gjør vi selvfølgelig selv med egne, fast ansatte og uniformerte sjåfører - og selvfølgelig - 100 % elektriske varebiler.

Vi gleder oss til å ønske eksisterende og nye kunder velkommen til vårt nye anlegg på Kløfta!

 

Norsk Bibliotektansport AS
Postboks 4206
7436 Trondheim
Trondheim
Norge

Kontaktperson

HW
Hjalmar Wiik
Head of Market & Business Development
+47 99 55 26 66 hjalmar.wiik@nbt.as

Send til en kollega

0.031