23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Første elektriske Konecranes E-VER gaffeltruck til Moelven

Det svenske sagbruket Moelven Edanesången AB i Edane vil gjerne være miljøvennlige og redusere utslippet til maskinparken. Derfor har de mottatt sin første elektriske Konecranes E-VER gaffeltruck på sagbruket, og den robuste gaffeltrucken med Litiumion-batterier bidrar nå til å optimalisere den interne transporten av råmaterialer, utstyr og produkter.

Utløper
15. september 2024

Siden 1899 har Moelven Group produsert miljøvennlige bygningsmaterialer og systemer i Norge og Sverige. Kundene er bygg- og anlegg over hele verden, og sagbruket i Edane er ett av de største i konsernet. Som en del av aktiviteten bruker Moelven gaffeltruckene til forflytning av store mengder råmaterialer, materialer og bearbeidede treprodukter til byggeprosjekter over hele verden.

Konecranes har i mange år vært det foretrukne varemerket hos Moelven, siden disse gaffeltruckene gir stor effektivitet, sikkerhet og fleksibilitet i en travel hverdag. På sagbruket i Edane ønsker Moelven å utvide flåten med gaffeltrucker med enda større kapasitet, og de har i tillegg et stort ønske om å oppnå en miljøvennlig, støysvak og utslippsfri kjøring. 

– Moelven er svært glade for den nye elektriske Konecranes E-VER gaffeltrucken, siden batteriteknologien og nullutslippet passer godt inn i bedriftens miljømål. I tillegg til dette bekrefter den høye kvaliteten, holdbarheten og den optimaliserte kjøringen en langsiktig miljøforpliktelse uttaler distriktssjef Håkan Lorén fra N.C. Nielsen i Sverige.

Den nye modellen fra Konecranes har en løftekapasitet på 13 600 kg, helelektrisk drivlinje, regenererende bremser og ikke minst energieffektive Litiumion-batterier for de to motorene i trucken. Batteriene sparer tid, siden en full opplading bare tar 45 minutter. Batteriløsningen leveres med et batteristyringssystem (BMS) som sikrer at strømkilden har maksimal ytelse og sikkerhet under alle forhold. 

 

– Moelven kjøpte sin førte Konecranes på 90-tallet. Med denne nye Konecranes E-VER gaffeltruck har de totalt 34 Konecranes på tvers av alle de forskjellige operasjonene i Skandinavia. N.C. Nielsen har vært et helt avgjørende i dette forholdet, og har alltid gitt fremragende kundestøtte. Vi er stolte over at Moelven er klare til å oppleve neste generasjon av våre gaffeltrucker sier salgsdirektør Daniel Sjöstrand hos Konecranes Lift Trucks.

 

Sist, men ikke minst: Moelven har fått sin elektriske Konecranes E-VER gaffeltruck tilpasset med et bredt utvalg av ekstrautstyr og tilpasninger som gjør den perfekt til de utfordringene oppgavene på sagbruket står overfor. OPTIMA-førerhuset med fri utsikt og komfort, minihjulstyring, luftdempet førersete, skvettlapper, gaffelnivelering, utvendig lys og sentralsmøring bidrar til både arbeidsglede og produktivitet.

 

 

Vil du vite mer? 

Kontakt Geirmund Rundhaug, salgssjef, Norge fra N.C. Nielsen AS på +47 900 46 333, eller send en e-post til gr@nc-nielsen.no for ytterligere informasjon om innholdet i denne pressemeldingen.

 

 

N.C. Nielsen AS
Hydrovegen 6
3933 Porsgrunn
Porsgrunn
Norge
Org. nr.: NO982410347

Kontaktperson

Geirmund Rundhaug
Salgssjef
+47 900 46 333 gr@nc-nielsen.no

Send til en kollega

0.049