23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Andre typer lys

Pålitelige kvalitetslykter som passer til dine spesifikke behov

I tillegg til arbeidslykter og fjernlykter har vi også markerings-, posisjons-, bak-, tåke- og varsellys, samt loftslamper. Vi har med andre ord lykter for ethvert behov. Markeringslykter er viktige for å signalisere lastebilens bredde og lengde. De er normalt plassert på siden av lastebilen og advarer trafikanter om kjøretøyets dimensjoner, noe som er spesielt viktig ved forbikjøring og kjøring i tett trafikk. De er med andre ord viktige for å forhindre potensielle ulykker og unngå farlige situasjoner.

Andre lykter som tåke-, bak-, varsel- og blitzlys er alle svært viktige uansett kjøretøy og kjøreforhold. De er nødvendige for sikkerheten både for sjåførene selv og for andre trafikanter. Tåkelys er spesielt designet for kjøring i tåkete og dårlig værforhold. De sender ut et bredt, lavt plassert lys, som gir sjåførene bedre mulighet til å reagere på eventuelle hindringer på veien.

Varsel- og blitzlys brukes spesielt i nødsituasjoner eller ved uhell. Det blinkende lyset varsler andre trafikanter om farlige forhold på veien.

Sikkerhet og ytelse
De fleste av våre lykter er E-merket, noe som garanterer at lyktene oppfyller de europeiske standardene for kvalitet og sikkerhet. Hvis du kjører i EU, bør du derfor prioritere lykter med E-merking for å sikre at de er lovlige og oppfyller de nødvendige standardene. Våre fjernlykter oppfyller for eksempel godkjennelser som loven krever, som ECE-R112 og EMC: ECE-R10 godkjennelser. Dette betyr at lykten ikke sender ut elektromagnetisk støy som kan forstyrre andre elektroniske apparater som telefoner, radio og tachograf.

IP-beskyttelse er også viktig, da det indikerer hvor godt lyktene er beskyttet mot inntrengning av vann og støv. Jo høyere IP-tetthet, desto bedre beskyttelse av lyktene. En annen viktig faktor er lumen, som angir lysstyrken og intensiteten til lyktene. Når du skal velge lykter, bør du derfor vurdere den nødvendige lumenstyrken for å møte dine spesifikke behov. For eksempel kreves kraftigere arbeidslykter når man f.eks. kjører på byggeplasser, mens fjernlykter kan være mer nyttig for bedre sikt på motorveier over lange avstander.

Det kan være vanskelig å finne de riktige lyktene da det er mange faktorer som spiller inn. Ved å velge riktig type lykter og sørge for at de oppfyller lovpålagte krav, bidrar du til å skape en tryggere kjøreopplevelse for både sjåfør og andre trafikanter. Så invester i pålitelige kvalitetslykter som passer til dine spesifikke behov og som bidrar til å ivareta sikkerheten på veiene.

Er du fortsatt usikker på hvilken lykt som passer best for ditt behov, så nøl ikke med å kontakte vår kundeservice. De står klare til å hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!
 
Klikk her for å lese mer>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.047