23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

BevoGrip, RotoGrip og kjetting fra Lilleseth

Før vi vet ordet av det, er vinteren her

Derfor er det på tide å klargjøre lastebilen for de kommende utfordrende vintermåneder. Hos BEVOLA er vi dedikerte til å levere de beste løsningene innen sikkerhet og effektivitet på veiene. Med våre BevoGrip™ sandstrøere, kjettinger fra Lilleseth Kjetting og RotoGrip automatisk kjetting, er du godt rustet til å håndtere selv de mest utfordrende vinterforhold.

Våre BevoGrip™ sandstrøere er spesielt utviklet for det krevende nordiske klimaet med ekstremt lave temperaturer, og for å gi sjåføren sikkerhet på snødekte og isete vinterveier. Sandstrøeren mater ut grus foran drivhjulene, ved sjåførens aktivering av bryter i førerhuset. Den er utstyrt med en automatisk stoppfunksjon og varmeelementer som sikrer at grusen alltid er tørr og ikke fryser. Dette gir en effektiv bruk av produktet.

Til BevoGrip™ har vi brukt kjente kvalitetskomponenter og den kommer i flere størrelser og modeller. Det finnes BevoGrip™  Y-modell (330/130 mm) og BevoGrip™ på enten 200 eller 330 med mer bredde med enten venstre- eller høyrehengslet luke. Den store modellen kan romme opptil 95 liter grus, og den lille modellen opptil 45 liter. Boksen er i saltvannsbestandig aluminium og lokk er i rustfritt stål. Modellene 200 og 330 er typegodkjent som sidehinder iht. ECE regulativ 73.1

Vår misjon er å prioritere sikkerhet og ytelse på veien, og med vårt brede utvalg av produkter sørger vi for at du kan håndtere vinterens utfordringer.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!
 
Klikk her for å lese mer >>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.031