23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

BEVOLA er stolt distributør av lykter fra Hella

Et bredt spekter av Hella lykter, inkludert frontlykter, fjernlys, baklykter, arbeidslys m.m.

Som en ledende aktør innen distribusjon av lastebilutstyr, er vi stolte av å være offisiell distributør av Hella lykter beregnet for lastebiler. Dette samarbeidet markerer et viktig ledd i BEVOLA's dedikasjon om å levere førsteklasses produkter til lastebilbransjen.

Hella, en anerkjent global produsent av belysningsløsninger, har et utmerket rykte for kvalitet og innovasjon av lykter innen segmentet for lastebiler. Som distributør av Hella`s lykter vil BEVOLA kunne tilby både sjåfører og flåteeiere en bred tilgang til pålitelige og avanserte løsninger som forbedrer sikkerhet og ytelse på veien. Vi er begeistret over å samarbeide med Hella, en verdenskjent aktør som er kjent for sitt fokus på kvalitet og innovasjon. Dette partnerskapet styrker vårt produkttilbud og gir våre kunder tilgang til bransjeledende lykter som oppfyller de høyeste standardene for pålitelighet og effektivitet.

BEVOLA tilbyr et bredt spekter av Hella lykter, inkludert frontlykter, fjernlys, baklykter, arbeidslys med mer. Dette samarbeidet representerer en mulighet for lastebilførere og flåteoperatører å forbedre kjøretøyenes sikkerhet og ytelse med pålitelig belysningsteknologi. Med BEVOLA som distributør, kan våre kunder forvente enestående service og ekspertise når de velger kvalitetslykter fra Hella. Dette partnerskapet understreker BEVOLA's forpliktelse til å være en pålitelig partner for lastebilindustrien og tilby de beste produktene på markedet.

Hella er en global leverandør av belysningsløsninger og elektronikk for bilindustrien. Med sin erfaring er Hella kjent for sin høye kvalitet og innovative tilnærming til å forbedre kjøreopplevelsen.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for BEVOLA`s hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.032