23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ACT Logimark AS vokser - stor pågang krever omorganisering

For å møte et økende antall henvendelser parallelt med å serve og følge opp eksisterende kunder, har ACT Logimark i tillegg til flere nyansettelser i ACT Servicesenter, omorganisert salgsavdelingen.

ACT Logimark AS er en av landets eldste leverandører av utstyr, software og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere. Selskapet tilbyr løsninger for nær sagt alle bransjer, men kundebasen finnes hovedsakelig innen produserende industri.

Stor pågang krever omorganisering
For å møte et økende antall henvendelser parallelt med å serve og følge opp eksisterende kunder, har ACT Logimark i tillegg til flere nyansettelser i ACT Servicesenter, omorganisert salgsavdelingen. De har rekruttert internt for å ta vare på ettermarked, og ansatt en ny mann på nysalg. De øvrige på salg fortsetter med prosjektsalg og produktansvar. 

Daglig leder Morten Mathiesen forteller: Vi så at det kunne være en fordel for kundene og oss selv å samle enkelte salgsoppgaver på én person, dette gjelder særlig ettermarked og serviceavtaler. Vi tilbød derfor Tor Håkonsen (tidligere servicekoordinator på ACT Servicesenter) ansvar for salg og oppfølging ettermarked. Han takket heldigvis ja, og besøker nå eksisterende kunder for å sjekke utstyr, tilby serviceavtaler, reservedeler og gi tilbud på nytt utstyr. Dette har vært nyttig, særlig for kundene. Håkonsen har faktisk avverget produksjonsstopp ved å tilfeldig avdekke slitte deler som snart ville røket! legger Mathiesen til.

Ny selger med hjerte for kunden
September 2023 kunne salgssjef Espen Øverbø ønske Marius Hast (27), velkommen til sitt salgskorps. Marius kommer fra Elkjøpkjeden, hvor han har arbeidet med salg og kunderådgiving i syv år. Han var de siste årene avdelingsleder for produktkategorien tech, og har god forståelse for både tekniske løsninger, datakommunikasjon og økonomi. 

Hast har base på Jessheim, men vil bli å treffe i store deler av landet. Hans hovedfokus er rettet mot industribedrifter, uavhengig av bransje og beliggenhet. Salgssjef i ACT Logimark, Espen Øverbø, sier at han setter stor pris på å ha fått Hast med på laget: Jeg gleder meg over å ha Marius på plass og i gang med å kontakte og besøke bedrifter. Marius har de personlige egenskapene som behøves for å trives som reisende selger i ACT Logimark

Øverbø utdyper: Vi leverer merke- og kontrollutstyr til alle bransjer, dette innebærer at vi må lære oss hvilke standarder og utfordringer som gjelder i de forskjellige bransjene. Ikke alt kan overføres mellom kollegaer, noe må man ut for å se og erfare selv. Dette tar noe tid, og det er viktig at man har et klart hode og en interesse for å lykkes over tid. Jeg tviler ikke på at Marius har begge deler!

Kundetilfredshet i fokus 
ACT Logimark har kundens tilfredshet i fokus, så selv om Marius vil bruke mye av sin tid på å skape nye kunderelasjoner, vil han også følge opp eksisterende kunder. Hast gleder seg til å hjelpe industribedrifter i Norge med å finne gode og robuste løsninger for merking og kontroll. Produksjon, teknikk, programvare og kundefokus interesserer meg, jeg gleder meg til å levere min første blekkstråleskriver eller etiketteringsmaskin! sier Hast.

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.046