23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic lanserer gratis auto-sporing programvare for PTZ-kameraer

Ny innebygd automatisk sporing gjør det mulig for PTZ-kameraer å holde objekter i bilderuten i en rekke situasjoner, noe som gjør sporing enkelt og nøyaktig.

Panasonic Connect Europe har kunngjort sin nye gratis AI-baserte innebygde autosporingsprogramvare for PTZ-kameraene AW-UE40, AW-UE50 og AW-UE80 PTZ. Denne nye programvareoppgraderingen gjør det mulig for kameraer å ikke bare gjøre opptak, men også delta aktivt i å skape dem, ved å holde objekter i bilderammen i en rekke ulike situasjoner. 

Dette gjør det mulig for brukeren å levere utrolig stabile opptak, uten behov for eksternt utstyr. Den smarte forhåndsinnstilte følgefunksjonen i kameraet gir rask respons på motivets bevegelser, og forhindrer at bilder går tapt.

Autosporing-programvaren er enkel å installere og kan kontrolleres gjennom gratisprogramvaren Panasonic EasyIP. Den nye autosporingsfunksjonen kan brukes til en rekke ulike sammenhenger, fra forelesningssaler, klasserom og auditorier til nyhetsstudioer og for bedriftspresentasjoner. Den gratis programvaren gjør det mulig for brukere å fange inn alt viktig innhold uten at flere operatører trenger å styre kameraene. Den enkle, håndfrie betjeningen gjør sporingen utrolig enkel, nøyaktig og funksjonell.

Panasonic tilbyr også mer avansert programvare for autosporing, 1 AW-SF100 og AW-SF200 med automatisk sporing av flere personer, med valgfri ansiktsgjenkjenning2[1] og deteksjon av menneskekropper. Programvaren inneholder også vidvinkel- og stemmedeteksjonsfunksjoner, som gjør det mulig å oppdage personer som foreleser, om de havner utenfor bilderammen.

Panasonics avanserte programvare for automatisk sporing finnes også for AW-UE160 PTZ-serien, og har intuitive GUI-innstillinger og IP-basert programvare for fjernstyring. Installasjonen er enkel, ingen programvareinstallasjon kreves. Det finnes to versjoner: Frittstående for bruk på én enkelt PC, og en webapplikasjon som muliggjør kontroll fra et nettbrett, en smarttelefon eller en stasjonær PC.
 
[1] For mer informasjon om hvordan Panasonic håndterer ansiktsgjenkjenningsdata under GDPR, klikk her: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/products/broadcast-proav/aw-sf200

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Send til en kollega

0.062