23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Chlor*rid 19L Saltfjerner

Oppdag kraften i CHLORRID – et innovativt, patentert organisk bindingskjemisk produkt som effektivt fjerner klorider, sulfater, overflatesalter og olje. Biologisk nedbrytbart og uten flyktige organiske forbindelser, er CHLORRID enkel å bruke, uten helsebekymringer og uten behov for spesielle sertifiseringer.

Utløper
25. april 2024

Optimal holdbarhet av overflatebelegget avhenger direkte av kvaliteten på forarbeidet. Saltansamlinger under belegget er en vanlig årsak til tidlig nedbrytning. Derfor er fullstendig fjerning av salt avgjørende for å opprettholde den spesifiserte holdbarheten. Enhver form for forurensing, inkludert salter og oljer, må fjernes grundig før påføring av belegget.

Saltfjerning kan være utfordrende, ikke bare i kystområder, men også langs veiene som blir saltet om vinteren. Maksimalt tillatt nivå av salt er vanligvis satt til 20 mg/kvm, noe som ofte er svært krevende og i mange tilfeller umulig å oppnå uten bruk av saltoppløsningsmidler.

STANDARD BLÅSERENSING med CHLORRID, en unik metode der produktet blandes med høytrykkvann (220 Bar). Støvfri- og våtblåsing, bland CHLORRID i vannet for blåserensingen. Gjenta prosessen med vanlig høytrykksvask (220 Bar) hvis det fortsatt er synlige høye saltmengder.

Kontakt oss nå for mer informasjon og bestillinger.

cchristoffersen.no/chlorrid

C. Christoffersen AS
Rødmyrsvingen 53
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO985174431

Kontaktperson

Svein Olav Roalstad
Salgstekniker
+47 48990545 svein-olav@cchristoffersen.no

Send til en kollega

0.079