23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Robuste BevoBox™ verktøykasser skreddersydd for ditt behov

Uansett kjøretøy eller bransje, har vi skapt et produkt som imøtekommer dine unike behov, med fokus på styrke, funksjonalitet og holdbarhet

Vi har kasser i mange forskjellige standardmål og materialer, men vi kan også skreddersy kasser akkurat som du ønsker det, hvis ikke våre standardsortiment kan oppfylle dine krav og behov. Kassene får du i mange forskjellige utforminger avhengig av behov og hvor de skal plasseres. Vi har sidehengte, bunnhengte og topphengte kasser, boogiekasser og kasser for montering bak førerhuset. Mulighetene er mange!

BEVOBOX™ VERKTØYKASSE FOR ALLE
Våre BevoBox™ verktøykasser i rustfritt stål er en god kombinasjon av styrke og estetikk. Laget av 1,5 mm blankglødet 304-stål og utstyrt med robust gummitetning og hengsler, som bidrar til å sikre holdbarhet og praktisk bruk. Seriemontering av sidehengslede kasser gir orden og pent visuelt utseende på lastebilen. BevoBox™ verktøykasser i Mix er en kasse i sjøvannsbestandig aluminium med en blank rustfri lokk. Med lav egenvekt gir dette også en miljømessig gevinst. Med aluminium i skroget er den også lett og bearbeide i forbindelse med montering BevoBox™ leveres også i vannfast finer. En robust og solid løsning.

SPESIALTILPASSEDE LØSNINGER – UNIKE LØSNINGER FOR HVERT BEHOV
Der hvor standardsortimentet ikke strekker til, kan vi tilby skreddersydde kasser som dekker akkurat ditt behov. Vi tilbyr skreddersydde løsninger i aluminium, rustfritt stål, finér og sandwich. Overflatebehandlinger som pulverlakkering og våtlakkering er også mulig.

Med begge systemene kan du velge om det skal være toppskap eller ikke. Det kjøpes separat. Kasse/tanksystem leveres også med adapterplater for forskjellige koblinger og elektriske kontakter. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, står vårt kompetente team klart til å assistere og veilede deg.

KOMBINERT KASSE-/TANKSYSTEM
I samarbeid med våre kunder har vi utviklet et kasse-/tanksystem. Dette smarte systemet kombinerer BevoBox™ verktøykasser, som er plassbesparende og montert bak førerhuset. På denne måten er det mulighet for ekstra lagringsplass. Den har også justerbar montering for forskjellige chassisbredder. Velg mellom et rent kassesystem eller et kombinert kasse-/tanksystem. Det er ikke bare et smart system på grunn av utnyttelsen og optimaliseringen av plassen, men også fleksibelt fordi det er mulig å tilpasse systemet etter behov. Hvis du for eksempel velger kassesystemet, er hydrauliktanken ikke inkludert, men du kan velge å få den etter behov. Hvis du derimot velger kasse-/tanksystemet, inkluderer det en hydrauliktank på 250 liter, samt 2½ tommer sugekobling og returfilter for 250 L/min på en pulverlakkert ramme.

Med begge systemene kan du velge om det skal være toppskap eller ikke. Det kjøpes separat. Kasse/tanksystem leveres også med adapterplater for forskjellige koblinger og elektriske kontakter. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, står vårt kompetente team klart til å assistere og veilede deg.

RUSTFRI SIDEHINDER
Vi har utviklet egne deksler for sidehinder. Disse leveres i 500, 600 og 700mm høyde, avhengig av type. Alle disse produktene leveres med dokumentasjon i henhold til R73.01.

Uansett om du har spørsmål, ønsker ytterligere informasjon eller trenger en skreddersydd løsning, er vårt dedikerte team klart til å hjelpe deg. Du finner vårt sortiment og de mange forskjellige mulighetene på www.bevola.no. Du er også velkommen til å ta direkte kontakt med oss for personlig rådgivning. Vi er her for å gjøre arbeidsdagen din mer effektiv og problemfri. Opplev forskjellen med BevoBox™!

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for å lese mer på BEVOLA`S hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.047