23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nye medieprosessorer redefinerer multiprojeksjon for oppslukende opplevelser

Panasonic presenterer to enheter av bokstypen og en innstikksmodul fom er kompatibel med Intel® SDM-spesifikasjonen og eksklusivt designet for videomapping og multiprojeksjon.

På ISE 2024 presenterte Panasonic Connect Europe  ET-FMP50-serien, som består av tre medieprosessorer som forenkler arbeidsflyten og forbedrer multiprojeksjonsopplevelser for lokasjonsbasert underholdning. Serien inkluderer to enheter av bokstypen (ET-FMP50/FMP20) og et funksjonskort som er kompatibelt med Intel® SDM-spesifikasjonen (ET-SBFMP10). Serien er eksklusivt designet for multiprojeksjon, og har manuell eller kamerabasert automatisk bildejustering/warping, samt funksjoner for medieavspilling, noe som effektiviserer arbeidsflyten med flere brukervennlige funksjoner samtidig som påliteligheten i et Panasonic-system for multiprojeksjon forbedres.

"For integratorer som bygger oppslukende attraksjoner under tids- og budsjettbegrensninger, så kommer FMP50-serien til å tilgodese behovet for enkelhet og pålitelighet i komplekse miljøer for multiprojeksjon, noe som gir en helhetlig løsning for mediedistribusjon for Panasonics økosystem", sier Hartmut Kulessa, European Marketing Manager for Visual System Solutions hos Panasonic Connect Europe. "Det reduserer behovet for en avansert medieserver, forenkler kabling og installasjon, forbedrer interoperabilitet og hever den visuelle opplevelsen for gjestene".

Strømlinjeformet arbeidsflyt forenkler hvert steg 
FMP50- og FMP20-modellene har en kompakt formfaktor for installasjon nær projektorene for å redusere kabling, eller for bruk i et standard rack med et tilvalgt rackmonteringssett. De støtter en 3840 x 2160p oppløsning via[1] 4x HDMI.™ Flere enheter kan synkroniseres for å koble sammen så store installasjoner som helst. SBFMP10, Smart Display Module (SDM)-modellen settes inn i den kompatible projektorens Intel® SDM-klare spor for å dekode 3840 x 2160p-signaler.

Alle produktene har innebygd manuell eller kamerabasert automatisk justering av geometrien, videomapping og justering av svartnivå på flate eller kurvete overflater. De er optimalisert for sømløs kompatibilitet med Panasonics projektorer slik at operatører lettere kan feilsøke og få støtte fra én felles produsent. Kompatibilitet med Panasonics Multi Monitoring &; Control-programvare muliggjør ekstern statuskontroll[2], og begge enhetene av bokstypen kompletterer bærekraftig Panasonic-projeksjon med lavt strømforbruk. Avspilling av innhold kan også automatiseres i henhold til en forhåndsinnstilt tidsplan.

Presisjonsjustering for kompromissløs kvalitet 
For å minimere ujevnheter i overganger og tap av bildekvalitet har FMP50-serien pikselbasert justering i stedet for blokkbasert, og jobber med en presisjon som kan sammenlignes med projektorens innebygde og programvarebaserte justering. Ingen lisenser kreves for å få tilgang til de automatiske kamerabaserte funksjonene.

Serien inkluderer sofistikerte funksjoner for fri form og linjemaskering, noe som gjør at brukerne kan skape oppslukende visuelle effekter med bemerkelsesverdig presisjon. Panasonic Connect planlegger fremtidige fastvareoppdateringer som vil forbedre enhetene med flere funksjoner, for eksempel kuppel- og 3D-objektkartlegging og automatisk kalibrering av fargebalanse og uniforme farger. Justering utføres piksel for piksel, noe som gir mer eksakte og detaljerte justeringer. Bildekvaliteten forbedres etter justering, noe som innebærer et jevnere bilde som nøyaktig reproduserer fine detaljer.

Jevn og kontinuerlig 4K-avspilling 
Med minne fra 4 TB til 512 GB[3] støtter den Linux-baserte FMP50-serien kontinuerlig avspilling av video med høy kvalitet på opptil 300 Mbps bitrate. Alle produktene dekoder H.265- og H.264-formatene, og FMP50 støtter også HAP-kodeken[4] . NDI-kompatibilitet® åpner for kostnadseffektiv overføring av videosignaler i kringkastingskvalitet over LAN.

Panasonic Connect planlegger å slippe fastvareoppdateringer til enhetene for å muliggjøre fjerndrift og prediktivt vedlikehold. Selskapets visjon er å fortsette å forenkle AV-systemer og arbeidsflyter for den lokasjonsbaserte underholdningsindustrien og for fastinstallerte oppslukende opplevelser, ved å utvikle ny funksjonalitet for systemet samtidig som brukerne har fleksibiliteten til å kun oppdatere de funksjonene de trenger.

FMP50 og FMP20 vil være tilgjengelige fra andre kvartal 2024, og ET-SBFMP10 fra fjerde kvartal 2024.

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Send til en kollega

0.078