23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kvalitetskoblinger og effektive hydrauliske systemer

Et omfattende utvalg av TEMA-koblinger og hydraulikk komponenter fra noen av bransjens ledende merker

For å sikre optimal ytelse og pålitelighet er valget av hydrauliske produkter avgjørende. Hos BEVOLA tilbyr vi et omfattende utvalg av TEMA-koblinger og hydraulikk komponenter fra noen av bransjens ledende merker, som Parker, Contarini, Penta og Nordhydraulic. Deres produkter er designet for å imøtekomme ethvert behov.

TEMA-KOBLINGER – KVALITETSPRODUKTER FOR OPTIMAL YTELSE OG HOLDBARHET
TEMA-koblingene du kan få hos oss, er kjent for sin imponerende ytelse og holdbarhet. Koblingene er designet for å sikre lavt trykkfall og maksimal gjennomstrømning. De er ideelle for et bredt spekter av applikasjoner – enten det er oljer, kjemiske væsker, vann eller damp, kan du være sikker på at koblingene vil kunne takle oppgaven. Standard T-serien kan du også få med eliminator, som er spesielt utviklet for å utligne resttrykket i hydraulikksystemet. Hvis du kobler mye til / fra, bør du velge en kobling med eliminator-funksjonen, da det bidrar til å gi en enklere hverdag for operatøren.

HYDRAULIKKPUMPER FRA PARKER
Vi har et bredt utvalg av hydraulikkpumper fra Parker, som er skreddersydd for å imøtekomme ulike krav og behov. Sortimentet inkluderer stempelpumper i seriene F1, F2, F3, T1 og VP1, hver med unike egenskaper og egnet for forskjellige applikasjoner.  Vi har løsninger for enhver oppgave.

- Parker F1, F2 og F3-seriene er spesialiserte på å håndtere trykk på opptil 400 bar (5.800 psi). Med hastigheter opp til 3050 rpm (F1), 2100 rpm (F2) og 2200 rpm (F3), finnes disse pumpene i ulike størrelser fra 12-101 cc (F1), 42/42-70/70 cc (F2) og 81-101 cc (F3).
- Parker T1-serien, med et driftstrykk på opptil 350 bar (5.000 psi) og en maksimal hastighet på 2000 rpm, er ideell for krevende applikasjoner. Den finnes i størrelsene 81-121 cc og leverer god kraft og ytelse.
- Parker VP1-serien, som er en hydraulisk variabel pumpe, leverer fleksibilitet og effektivitet. Med et imponerende driftstrykk på opptil 420 bar (6.100 psi) og hastigheter på opptil 3000 rpm, tilbyr den dynamisk kontroll og presisjon. Pumpen finnes i størrelsene 45-130 cc, slik at det er en passende løsning for enhver oppgave

Uansett hvilken type pumpe eller serie du trenger og som passer best for dine behov, har vi løsningen for deg. Med vårt utvalg av Parker hydraulikkpumper kan du alltid regne med pålitelig ytelse og lang levetid.

KOMPLETT PRODUKTUTVALG OG EKSPERTISE FRA AUTORISERTE FORHANDLERE
Hos BEVOLA finner du alt du trenger når det gjelder hydrauliske systemer med fokus på god kvalitet fra anerkjente merker. Som autorisert forhandler av Nordhydraulic og andre anerkjente merker, er vi stolte av å kunne tilby komplette hydrauliske løsninger for dine spesifikke behov. Vårt brede utvalg av hydraulikk-komponenter dekker alt fra pumper, ventiler og sentraler til fittings, slanger og oljetanker. Vi streber etter å være din pålitelige partner innen hydraulikk. Vårt dedikerte team av eksperter står klar til å hjelpe deg med å finne de riktige produktene for dine spesifikke behov og sikre at dine hydraulikksystemer fungerer optimalt.

HYDRAULIKKTANKER
Når det gjelder å sikre ytelsen og drift av dine hydraulikksystemer, er valget av riktig hydraulikktank avgjørende. Vi tilbyr et bredt utvalg av hydraulikktanker i ulike størrelser og materialer som passer til ulike behov og krav.

Våre hydraulikktanker er designet for montering både på siden av lastebilen og bak førerhuset, noe som gir deg muligheten til å velge den plasseringen som passer påbygget og ditt behov best. Våre hydraulikktanker er tilgjengelige i rustfritt stål, aluminium og lakkert stål. Uansett behov står våre eksperter klare til å finne den rette løsningen for deg og ditt påbygg.

HYDRAULIKK KOMPONENTER FRA BEVOLA
Ved å investere i effektive og pålitelige hydrauliske systemer fra BEVOLA, vil du oppleve god ytelse og langsiktige besparelser ved å redusere driftskostnadene. Uansett om du trenger koblinger av høy kvalitet, spesialtilpassede hydraulikksylindere eller tanker fra vårt store program, er vi din pålitelige partner på veien mot et optimalt hydraulikksystem for ditt påbygg.

Alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for å lese mer på BEVOLAs hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.031