23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nytt forretningsområde blir en del av ledelsen til Jungheinrich

Fra 1. april 2024 tar Udo Panenka styringen over Jungheinrich sitt nyopprettede forretningsområde for automatisering som blir en del av konsernledelsen. Målet er å styrke Jungheinrich sin posisjon som en fremtredende aktør i automatiseringsindustrien. Det nye forretningsområdet vil samle alle enheter og ressurser med fokus på mobile roboter, automatiserte lagrings- og hentesystemer (ASRS) og lagerutstyr. Forretningsområdet er opprettet av styret i Jungheinrich.

Nytt forretningsområde signaliserer vekst

Fra 1. april tar Udo Panenka, nåværende president for industriell automatisering hos ATS Corporation i Canada, over som leder for Jungheinrich sitt nyopprettede forretningsområde for automatisering. Med sin brede erfaring vil Panenka umiddelbart akselerere utviklingen og veksten hos Jungheinrich, særlig innenfor automatiserte lagringssystemer og mobilitetsteknologi.

Strategisk satsning på nyskapning

Jungheinrich sin beslutning om å inkludere forretningsområdet for automatisering som en del av konsernledelsen, understreker hvor viktig teknologisk utvikling og innovasjon er i selskapets fremtidsplaner. 

Dr. Lars Brzoska, konsernsjef i Jungheinrich AG, uttaler: "Automatisering er avgjørende for vår fremtidige vekst og konkurranseevne. Med Panenkas inntog forventer vi en ny æra av teknologisk fremskritt og markedsledelse."

Ledelse med erfaring og visjon

Rolf Najork, styreformann i Jungheinrich AG, fremhever Panenkas kompetanse som en viktig faktor for hans utnevnelse: "Panenkas omfattende erfaring og suksess innen industriell automatisering vil være uvurderlig for Jungheinrich. Hans ledelse er nøkkelen til vår strategiske retning innen automatisering."

Jungheinrich Norge AS
Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO914763436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031