23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

BEVOLA fornyer sin logo og identitet!

Et symbol på fornyelse og fremgang - Alt for å bygge lastebiler og hengere!

For oss er dette et symbol på fornyelse og fremgang, vår nye logo er et friskt pust som reflekterer vårt engasjement for kvalitet, innovasjon og enestående service.

Etter en grundig vurdering bestemte vi oss for at tiden var inne for å fornye vår logo og identitet. Med et ønske om å være mer tydelige og moderne, har vi skapt en logo som ikke bare representerer hvem vi er i dag, men også våre ambisjoner for fremtiden.

BEVOLA har alltid vært ledende innen utvikling og levering av kvalitetsprodukter for lastebiler og hengere, og siden 1968 har vi strebet etter å tilby det beste utvalget og den raskeste leveringen til våre kunder. Med over 6 500 varenummer og solid lagerkapasitet er vi stolte av å være et varehus for bransjen.

Vår nye logo og identitet er ikke bare et symbol på endring, men også en forpliktelse til å fortsette å levere på kjerneverdiene: kvalitet, pålitelighet og innovasjon. Den representerer vår digitale ambisjon og vår evne til å tilpasse oss en stadig skiftende verden, samtidig som den bevarer det enkle og tydelige uttrykket som har definert oss gjennom årene.

BEVOLA er ikke bare et varehus; vi er en partner for våre kunder og våre dedikerte rådgivere står alltid klare til å hjelpe deg med skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt behov. Vi er stolte av å være en del av ditt nettverk, og vår nye logo er et løfte om å fortsette å støtte deg på veien mot suksess. Velkommen til det nye BEVOLA!

Knowledge at all levels – Quality in each task

Klikk her for vår hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.032