23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Påbyggerkomponenter for lastebiler og hengere

Avgjørende for å sikre en effektiv og sikker transport av gods

BEVOLA er din komplette partner innen påbyggerkomponenter for lastebiler og hengere.Et varehus for påbyggeren! Vi er stolte av å kunne presentere vårt omfattende utvalg av kvalitetsprodukter, designet for å imøtekomme ulike behov hos våre kunder.

Vi har et bredt utvalg av påbyggerkomponenter som bidrar til økt funksjonalitet, effektivitet og sikkerhet for både lasten, kjøretøyet og sjåføren. Vi velger kun komponenter av høy kvalitet som er designet for å gjøre det tunge arbeidet lettere, spesielt for sjåførene. Vi har blant annet:

Finér, Tømmerpåbygg, Planoppbygg, Låser og håndtak, Gummi, plast og tilbehør, Containerutstyr, Dørholdere, trapper, trinn og stiger, Sidehinder og underkjøringshinder, Presenningsutstyr, Gassdempere, Lyktebjelker, Hengsler og beslag, Festemateriell, Skjermer og skvettlapper, Chassiskonsoller

Mange av disse påbyggerkomponentene er konstruert for å sikre pålitelig ytelse, selv under krevende forhold. Vi har samlet alt under ett tak, så du trenger bare å gå ett sted når du trenger komponenter for å bygge din lastebil. Enten det er for en standardisert eller et mer spesialisert påbygg, har vi alt.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for å lese mer på BEVOLAs hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.047