23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sidehinder, skjermer og Kinnegrip

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere

Våre Sidehinder og underkjøringshinder er fortsatt noen av våre mest populære produkter takket være sine overlegne beskyttelsesegenskaper og stilfulle design. Vi har sidehinderdeksel i rustfrie polerte materialer. Vårt sidehinder matcher også våre BevoBox™ verktøykasser, slik at du får et visuellt enhetlig uttrykk.

Det kan monteres på eksisterende sidehinder med en tykkelse på 30 mm. De kommer i tre forskjellige lengder (500, 1000 og 2500 mm) og tre forskjellige høyder (500,600 og 700 mm).

SKJERMER
Vi har et bredt utvalg av skvettlapper og skjermer i plast fra Parlok og Jonesco. Vi har også egenutviklede aluminiumskjermer i valset eller knekt utførelse. Disse er designet for å beskytte kjøretøyet mot smuss, steiner og andre skader forårsaket av veiforholdene.

Alle varianter finnes til single, boogie eller trippel. Hvis du foretrekker de formstøpte sorte plastikkskjermene fra Parlok eller Jonesco, kan vi tilby et variert utvalg i ulike størrelser og modeller. Uansett om du velger plastskjermene, standard eller valsede skjermer, kan vi levere den rette løsningen for din lastebil og henger.

KINNEGRIP
Vi er stolte forhandlere av Kinnegrip stolper. K-stolpen er en smart og fleksibel løsning for tunge kjøretøyer. For å imøtekomme ulike bruksområder, har vi stolper i forskjellige høyder og modeller laget av stål, aluminium eller galvanisert stål. Stolpen monteres i bunnen og kan enkelt tas av eller legges ned, noe som gir et åpent og tilgjengelig lasterom med fokus på funksjonalitet, personlig sikkerhet og enkel håndtering. Den er også tilgjengelig med Kinnetop tilpasset for presenning.

Påbyggerkomponenter for lastebiler og hengere er avgjørende for å sikre en effektiv og sikker transport av gods. Uansett type er det viktig å velge de riktige komponentene for å bygge solide lastebiler og hengere.

Klikk her for å lese mer>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.078