23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic tilbyr privat 5G-nettverk og testanlegg for kunder

Panasonic åpner sitt første private testmiljø for 5G-nettverk på Panasonics campus i München. Selskapet samarbeider med ledende 5G-as-a-Service-leverandører for å gjøre private 5G-nettverk lettvint å sette opp og enkle å betjene over hele Europa.

Panasonic Connect Europe har i dag avduket et nytt privat 5G-nettverk på sitt Customer Experience Centre (CXC) i München for å hjelpe kundene med å levere uavbrutt tilkobling, kommunikasjon i sanntid og økt sikkerhet for virksomhetskritiske applikasjoner i en rekke sektorer. 

I samarbeid med ledende 5G-as-a-Service (5GaaS)-leverandører kan Panasonic nå tilby dedikerte og fullt tilpassede private 5G-nettverk med ultralav forsinkelse som leverer kortere responstider, forbedret dataoverføring og kommunikasjon, og forbedret nettverkseffektivitet og pålitelighet. 

Den enkle installasjonen, konfigurasjonen og vedlikeholdet av Panasonics private 5G-nettverk vises frem på det innovative Customer Experience Centre på Panasonic Campus i München, og demonstrerer sikre, superraske opplastings- og nedlastingshastigheter. 

Med to mobilceller installert i CXC kan kunder og partnere gjennomføre overleveringstester med applikasjoner og Panasonic Toughbook 5GSA-enheter med kontrollert hastighet og oppleve fordelene med 5Gs økte nettverkskapasitet. Kunder kan også oppleve den forbedrede sikkerheten og kontrollen som private 5G-nettverk tilbyr, med avanserte krypteringsprotokoller og modifiserte Uplink- og Downlink-datagjennomstrømninger optimalisert for applikasjoner.

Fordi Panasonic eier hele tilgangsnettverket, har det fjernet kompleksiteten for eksisterende og nye kunder og forretningspartnere, ved hjelp av toppmoderne teknologi for å migrere til private 5G-nettverk. Dette forenkler forholdet mellom maskinvare, programvare og tilkobling, med eksisterende kandidater innen transport og logistikk, produksjon og byggebransjen som kan utforske fordelene ved å koble en rekke enheter over ett privat nettverk.

Tredjepartsprodusenter og programvareutviklere kan også teste 5G-applikasjoner og -enheter i et ekte miljø, og bidra til å optimalisere applikasjonene sine, om ønskelig med enheter som bruker Windows-, iOS- eller Android-operativsystemer.

Thorsten Lutz, EU-løsningsarkitekt hos Panasonic Toughbook, forklarer: «Mange organisasjoner ønsker å frigjøre potensialet til 5G for forbedret effektivitet og tilkobling, men har bekymringer eller er usikre på hvordan de skal gå frem. Med vår erfaring med kommunikasjon og med flere Panasonic-mobilenheter som allerede er optimalisert for 5G, er det et naturlig neste skritt for oss å tilby sikre, superraske private 5G-nettverk til kunder og potensielle kunder over hele Europa, der tradisjonelle nettverk eller offentlig 5G ikke er egnet til formålet. »

Interesserte organisasjoner kan nå bestille en workshop på stedet og planlegge sitt neste nivå av tilkobling med Panasonics eksperter, besøk: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/campus-munich-walk-through-future 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047