23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Slik velger du riktig høytrykksspyler for profesjonell bruk

Hvilken høytrykksspyler passer best for proffene? Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å velge en høytrykksspyler for profesjonell bruk, og derfor har vi satt sammen en kort guide med ting å tenke på.

Høytrykksspylere er utrolige verktøy for å gjøre vedlikeholds- og rengjøringsarbeid mer effektivt! Med en slik maskin kan du spare verdifull tid og energi samtidig som du oppnår profesjonelle resultater.

Ofte brukes de til rengjøring av kjøretøy, fasadevask og rengjøring av utendørsområder og svømmebassenger. I yrkesmessige sammenhenger kan en høytrykksspyler brukes innen jordbruk for å rengjøre maskiner og kjøretøy, i industrien, ved bilvasker, idrettshaller og også på verksteder.

Men hvilken høytrykksspyler passer best for proffene? Her får du noen ting å ta med i beregningen når du skal kjøpe en høytrykksspyler for jobben.

Tenk på dette når du velger høytrykksspyler 
Når du skal investere i en høytrykksspyler for profesjonell bruk, er det viktig at du velger en modell som passer dine og bedriftens behov.

Det viktigste spørsmålet du bør stille er hvilken type smuss du kommer til å jobbe med og vil fjerne. I tillegg til svaret på det spørsmålet, bør du også vurdere disse tingene:
Effekt og trykk: Trenger du å rengjøre store områder eller fjerne hard smuss, er det viktig at høytrykkspyleren har høy effekt og trykkstyrke (Bar).

Mobilitet: Vurder om dette skal være en høytrykkspyler du flytter mye rundt (for eksempel i bil fra sted til sted) eller om den primært skal brukes på et sted. Det vil påvirke både størrelsen du velger og om den drives av elektrisitet, diesel eller fyringsolje (det finnes Kärcher høytrykkspylere som kan bruke alle disse).

Tilbehør og funksjoner: Velg en høytrykksspyler som har de tilbehørene og funksjonene du trenger for å lykkes med arbeidet ditt. Se etter funksjoner som justerbar vannstråle, skumkanon eller lengde på slangen.

Budsjett: Sett et realistisk budsjett og velg en spyler som gir best kvalitet for pengene. Er du tydelig på hva du har behov for kan du også unngå å kjøpe en langt dyrere modell enn du egentlig trenger.
 
 Høytrykksspyler eller varmtvannsspyler? 
Avhengig av dine rengjøringsbehov kan du velge mellom en vanlig høytrykksspyler eller en varmtvannsspyler. For vanlig hjemmebruk og mindre rengjøringsoppgaver er en vanlig høytrykkspyler et godt alternativ. Den er brukervennlig og bruker kaldt vann.

Når det gjelder større rengjøringsoppgaver og profesjonell bruk, kan det være en fordel å velge en varmtvannsspyler. Disse maskinene varmer opp vannet for at rengjøringen skal bli enda raskere og mer effektiv.

Varmtvann løser opp vanskelig smuss og fett. Varmtvannsspylere er derfor utmerkede for dyprengjøring, desinfeksjon og vanskelige rengjøringsoppgaver i industrielle områder, verksteder, bilvasker, byggeplasser og mange andre krevende arbeidsmiljøer.

Vårt utvalg av høytrykksspylere fra Kärcher 
For å kunne tilby de absolutt beste alternativene for deg, har vi på Cowab satt sammen et solid utvalg av varmtvannsspylere og høytrykkspylere fra Kärcher. De er de ultimate valgene for profesjonell og yrkesmessig bruk, og leverer imponerende rengjøringsresultater.

Maskinene er designet med ergonomi og brukervennlighet i tankene samtidig som de også skal tåle tøffe arbeidsforhold. Takket være Kärchers konstruksjoner av høytrykksspylere og intuitiv teknologi kan du jobbe lenge uten å bli sliten!

En annen fordel med høytrykksspylere og varmtvannsspylere fra Kärcher er at de har en rekke praktisk tilbehør som gjør at maskinene kan takle de fleste rengjøringsoppgavene.

Uansett om du velger en høytrykksspyler eller varmtvannsspyler fra Kärcher, kan du være sikker på at vi kan levere den beste løsningen for deg og din virksomhet! Trenger du hjelp til å velge en høytrykkspyler for din bedrift er våre fantastiske folk på kundeservice alltid klare til å bistå deg.

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062