23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Motvektstruck fra Jungheinrich får høyeste utmerkelse i Red Dot Design Award

Jungheinrich sin elektriske motvektstruck EFG 4, har blitt anerkjent som 'Best of the Best' på Red Dot Design Award. Trucken imponerte juryen med sin kjørekomfort og manøvreringsevne. I tillegg ble Jungheinrich sin autonome mobile robot, arculee M, også hedret med en Red Dot Award.

EFG imponerer med design og ergonomi
Jungheinrich sin elektriske motvektstruck av typen EFG 4 har blitt anerkjent som 'Best of the Best' på Red Dot Design Award. Juryen var spesielt imponert over førerhytte-designet som tilbyr forbedret sikt grunnet smale B-søyler og kompakte mastprofiler. Panoramataket gir også ytterligere sikt mot lasten. 

Optimal sikt og rask håndtering av tung last
De effektive elektriske firehjulstruckene i EFG 4-serien har en løftekapasitet på inntil 3500 kilo. De er designet for rask håndtering av tung last i intern godstransport og for drift med tilleggsutstyr. 

Ergonomisk perfeksjon
Førerplassen i EFG 4 er designet med fokus på ergonomi. Lav innstigning, romslig fotbrønn og smal rattstamme gir god plass til knær og ben. Juryen roste truckens ergonomi og fremhevet førersetet og belysningsløsninger.

Sikkerhet og brukervennlighet
EFG 4 har blitt designet med føreren i fokus. Alle detaljer er nøye utviklet for å møte brukerens behov, noe som resulterer i høy brukskvalitet. Juryen uttalte at trucken er en hyllest til kjørekomfort og enkel varehåndtering.

Prisbelønt autonom robot
Jungheinrich sin autonome mobile robot arculee M, mottok også en Red Dot Award. Denne AMR-løsningen kan transportere last på inntil 1300 kilo på vanlige lastbærere med en hastighet på 1,6 meter i sekundet. Det avanserte 360° sikkerhetssensorsystemet sikrer trygg navigasjon og samarbeid mellom mennesker og maskin.

Innovativ teknologi gir optimal samhandling
arculee M gjenkjenner hindringer av seg selv og tilpasser seg situasjoner for å opprettholde sikkerhet og fleksibilitet. Juryen roste robotens estetikk og teknologi som muliggjør optimal interaksjon mellom menneske og maskin.

Red Dot Award: Et globalt kvalitetsstempel
Red Dot Award har siden 1955 anerkjent verdens beste og mest nyskapende produkter. En internasjonal jury av uavhengige eksperter fra design, vitenskap og journalistikk velger årlig ut produkter som utmerker seg med høy designkvalitet. 'Best of the Best' er konkurransens høyeste utmerkelse og tildeles banebrytende design.

Jungheinrich Norge AS
Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO914763436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047