23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Palletrucken EJC 112i fra Jungheinrich vinner IFOY 2024

Palletrucken EJC 112i fra Jungheinrich vinner IFOY 2024 i kategorien "Warehouse Truck highlifter". Pallestableren er den mest kompakte og kraftige elektriske palletrucken i sin klasse. Den har høy restkapasitet på 650 kg, noe som gjør den til et utmerket valg for krevende lageroppgaver.

Vinner av prestisjetung pris

Fredag kveld ble den internasjonale IFOY Awards 2024 avholdt i Baden, Østerrike. Jungheinrich sin elektriske støttebenstruck/pallestabler EJC 112i vant den prestisjetunge prisen i kategorien "Warehouse Truck highlifter". EJC 112i er den mest kompakte og kraftige pallestableren i sin klasse.

Fokus på litiumionteknologi

For første gang har Jungheinrich konsekvent brukt moderne litiumionteknologi i en pallestabler i startsegmentet. Litium-ionbatteriene er mye mindre enn tradisjonelle blysyrebatterier. EJC 112i med et 100 Ah-batteri har en totallengde på bare 604 mm, som er 19 mm kortere enn nærmeste konkurrent.

Enestående manøvreringsevne

Den kompakte utformingen gir en imponerende svingradius, som gjør det enkelt for selv uerfarne operatører å manøvrere trucken trygt i trange ganger og lagerområder. "Regelen om at mindre batterier gir lavere stabilitet, gjelder ikke lenger", sier konserndirektør for salg i Jungheinrich AG, Christian Erlach. Optimalisering av truckens tyngdepunkt har betydelig forbedret stabiliteten.

Økt restkapasitet

Stabiliteten har ført til en økning i restkapasiteten med inntil 250 kg. EJC 112i setter nå standarden i sin klasse med en restkapasitet på 650 kg over 4,70 meter. Trucken imponerer også med raske løfte- og senkehastigheter.

Om IFOY Award

  • IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) representerer effektivitet og innovasjon.
  • En uavhengig jury av internasjonale fagjournalister velger vinnere basert på en tredelt IFOY-revisjon som inkluderer en standardisert IFOY-test og en IFOY Innovation Check, utført av spesialister fra Fraunhofer IML, Universitetet i Dresden, TU München og Fraunhofer IPA.
  • IFOY Award støttes av det tyske forbundsdepartementet for økonomi og energi og organiseres av VDMA Materials Handling and Intralogistics Association.
  • Jungheinrich har vunnet totalt 14 ganger siden 2013, og er blant de mest suksessrike IFOY-vinnerne.
Jungheinrich Norge AS
Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO914763436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032