23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

SELEMIX® Fargeavleser

Trenger du en rask og pålitelig måte å matche farger på? Selemix Fargevelger er det ultimate verktøyet for deg! Denne kompakte og brukervennlige enheten gir deg nøyaktige fargemålinger på farten, uansett hvor du er. Opplev hvor enkelt fargematching kan være med Selemix Fargevelger – den perfekte løsningen for alle dine fargebehov!

Utløper
7. august 2024

Eks mva: 2 457,-

SELEMIX® Oppdag Fargevelger – din lynraske og praktiske fargematchingenhet som passer perfekt i lommen! Selemix Fargevelger er ikke bare kompakt og lett, men også utrolig brukervennlig. Dette trådløse vidunderet er ideelt for å fange den nøyaktige fargen på nesten enhver gjenstand eller overflate. Gjør fargematching enkelt og nøyaktig med Selemix Fargevelger! 

VIKTIGE FUNKSJONER

  •  Skanner overflaten og identifiserer den nærmeste fargekoden
  • Bygger på en database med 3500 farger, på linje med Selemix Colour Tics Box
  • Enkel visualisering på smarttelefonen
  • Kompatibel med Android og iOS
  • Bluetooth-tilkobling

Selemix Colour Picker er perfekt til bruk i felten, i butikken og alle andre steder – du kan bare legge den tilbake i lommen til neste gang!

Klikk her for å se en spennende video!

iOS-appen er kompatibel med iPhone 5 og nyere, samt iPad 3. generasjon eller nyere. Android-appen for versjon 5.0 eller nyere er kompatibel med Samsung Galaxy S4 og nyere, Nexus 5 og nyere, og OnePlus.

^ Appen tilbyr en rekke fargejusteringsalternativer. Det første alternativet som vises er ikke alltid det beste valget. Dette produktet skal kun brukes som en veiledning.

 

C. Christoffersen AS
Rødmyrsvingen 53
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO985174431

Kontaktperson

Kent Høen
Service- og Colorsupport
+47 95748570 kent@cchristoffersen.no

Send til en kollega

0.031