23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Lastsikring, kran- og løfteutstyr

Et bredt utvalg av produkter i høy kvalitet

Hos BEVOLA har vi et bredt utvalg av produkter i høy kvalitet som man kan velge mellom når det gjelder lastebilpåbygg og hengere. I BEVOLA forstår vi viktigheten av å ha de rette komponentene som oppfyller de behovene og kravene som måtte være. Størsteparten av våre produkter er lagerførte varer som imøtekommer behov. Vi tilbyr ikke bare standardprodukter, men også et bredt spekter av spesial og kundetilpassede produkter og løsninger.

KRAN- OG LØFTEUTSTYR
Vi har støttebensplater til de fleste behov. Disse lagerføres i dimensjoner fra 400x400–600x600 mm i tykkelsene 50 og 60 mm. Vi lagerfører også holdere i rustfritt til alle disse dimensjonene.

LASTSIKRING
Korrekt sikring og surring av alle typer gods har stor betydning for både trafikksikkerheten og godsets tilstand når det til slutt leveres til kunden. Innenfor lastsikring har vi et bredt utvalg av produkter som surringskroker, stropper, surreskinner, støttebensplater, containerfester og båtstøtter. I tillegg tilbyr vi mange forskjellige former for lastsikring og skilt samt ADR-utstyr.

ÅPNINGSTIDER I SOMMER
Vi skriver juli måned og det nærmer seg sommerferie for mange. Vi i BEVOLA går også inn i sommerferieperioden, og som vanlig har vi valgt å endre litt på åpningstidene i utvalgte uker. Det betyr at i ukene 28 t.o.m. 30 er åpningstidene mandag til fredag fra kl. 8.00-15.00.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer og håper dere får en flott sommerferie. Selv om bemanningen er litt mindre i ferieperioden, står vi klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen til nettopp ditt behov.

BEVOLA har alt for bygge lastebiler og hengere! 

Klikk her for å lese mer>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.094