23948sdkhjf

PostNord har åpnet ny terminal ved Drammen

Ti ganger større enn den gamle terminalen.

OFFISIELL ÅPNING: Den nye terminalen på drøyt 15.000 kvadratmeter ble satt i drift i fjor høst, men først nå har den offisielle åpningen funnet sted.

På knappe 5 måneder har PostNord nå åpnet ny terminal i Bergen, en ny lokasjon i Kristiansand nå og den en toppmoderne terminal på Hanekleiva, som ligger drøyt 20 minutter sør for Drammen.

Med en sorteringskapasitet på 15 000 pakker i timen vil terminalen vår her på Hanekleiva bli viktig i mange år fremover. Denne terminalen vil bidra til at vi i fremtiden kan tredoble kapasiteten vår i takt med pakkevolumene vi ser vil komme, sier Robin Olsen, administrerende direktør i PostNord Norge.

PostNords samlede investeringer i terminaler i Norge er på over en milliard kroner de siste årene, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Den nye terminalen skal også bidra til at PostNord skal kunne innfri målet sitt med å bli fossilfritt i 2030, blant annet ved at den har ladestasjoner for kjøretøy i alle størrelser.

PostNord er 60 pst eid av den svenske staten og 40 pst av den danske staten. Samlet omsatte PostNord AS og øvrige datterselskaper i Norge for ca. 5,0 milliarder kroner i 2021. Selskapet cirka 1600 ansatte i Norge.

Opphav og kilder: Pressemelding fra PostNord

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095