23948sdkhjf

Assemblin kjøper elektroentreprenør og etablerer Assemblin Elektro AS

Fjorden Elektro blir den første virksomheten som inngår i det nyetablerte Assemblin Elektro AS.

NYTT OPPKJØP: Assemblin AS har kjøpt selskapet Fjorden Elektro AS i Sandefjord, og styrker sin elektrovirksomhet med 26 nye medarbeidere. Selskapet blir en del av det nyetablerte Assemblin Elektro AS.

Fjorden Elektro ble etablert i 2018 og har virksomhet innenfor både privat-, industri- og prosjektmarkedet - primært i Vestfold og i nedre del av Buskerud og Telemark. Selskapet, som omsatte for 50 millioner i 2022, vil bli drevet videre under samme virksomhetsnavn og med samme forretningsadresse og bemanning som tidligere.

Gründere og hovedaksjonærer Svein Tore Hedberg og Geir Mathisen fortsetter begge i sine nåværende stillinger som henholdsvis daglig leder og saksbehandler.

– Selv om hovedtyngden av virksomheten vår fortsatt er innenfor rørfaget, har vi de siste årene hatt betydelig vekst og blitt en solid aktør innenfor både elektro og ventilasjon. Ventilasjonsvirksomheten vår ble etablert som eget selskap i 2018, sier administrerende direktør i Assemblin, Torkil Skancke Hansen.

– Nå har vi også etablert elektro som eget selskap. I første omgang vil nyervervelsen Fjorden Elektro inngå i det nye selskapet, men vi ser jo for oss at den eksisterende elektrovirksomheten vår i Oslo-området etter hvert også vil inngå i denne organiseringer, sier Hansen.

Daglig leder Svein Tore Hedberg i Fjorden Elektro ser fram til å bli en del av en større organisasjon og kunne dra nytte av de fordelene det bringer med seg med tanke på blant annet innkjøp, kapasitet og faglig miljø.

– Tanken føltes veldig rar da vi startet samtalene så sent som i januar i år. Vi fant imidlertid fort tonen og kunne konstatere at vi hadde med oss mye av de samme verdiene, sier Hedberg.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland som utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. 

Assemblin har en omsetning på 13,5 milliarder SEK og cirka 6.700 medarbeidere på rundt 100 steder i Norden.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Assemblin

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078