23948sdkhjf

Norconsult Informasjonssystemer og Norconsult Astando blir Norconsult Digital

Norconsult Informasjonssystemer og datterselskapet Norconsult Astando endrer navn til Norconsult Digital. Med ny merkevarestrategi er selskapet klar for å vise seg frem i ny drakt.

MER TREFFENDE NAVN: De to selskapene som leverer både programvare og tjenester innen eiendom og infrastruktur til kunder i 29 land, endrer navn og blir til Norconsult Digital.

– Navnet Norconsult Informasjonssystemer har tjent oss godt i over 20 år, men både verden endrer seg og vi endrer oss. Tiden er moden for et navn som representerer hvem vi er og hva vi skal bli, et ledende nordisk IT-selskap i vår bransje, mener Kathrine Duun Moen, konserndirektør for Norconsult Digital.

Fagkompetanse fra eiendoms- og infrastrukturbransjen er ett av Norconsult Digitals store fortrinn. Selskapet har samlet en rekke programvareløsninger under merkenavnet ISY, en produktportefølje med godt over 3.000 kunder og rundt 45.000 brukere i Norden.

Norconsult Digital har i tillegg betydelig virksomhet knyttet til leveranser av konsulenttjenester, spesielt innen datadrevet innovasjon, IT-sikkerhet, systemutvikling, integrasjoner, forvaltning, prosjektledelse, samt design og brukeropplevelse.

Norconsult Digital er et datterselskap av Norconsult, Norges største og et av Nordens ledende rådgivningsselskaper med 5.600 medarbeidere.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norconsult.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Veidekke og ungdommen: Rekordmange ønsker å bli lærlinger
Bodø kommune: Brukte 150.000 på opplæring - sparte 600.000 på mindre skader
Viking kjøper Nordens første helelektriske flakvogn
Messekalender 2023: Utsolgt - Storåstreffet i Trøndelag blir fylt til randen med lastebiler
Garda Sikring kjøper Windsor Door AS
Nytt kjørekurs fra Eiksenteret skal gjøre det billigere og tryggere å kjøre traktor

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11