23948sdkhjf

Linde med ny elektrisk truck for tyngre løft 

Har kapasitet på fra 3,5 til 5 tonn. 

TUNGE LØFT: Med inntil 5 tonns kapasitet mener Linde at de nye elektriske modellene skal greie alt det som trucker med forbrenningsmotor takler. 

Ifølge Linde kan truckene konfigureres til å møte kundenes individuelle krav, og produsenten snakker i tillegg varmt om ergonomien og sikkerheten til truckene. 

- En fristende kombinasjon av ytelse og bærekraft, hevder Björn Walter, som er senior produktmanager hos Linde. 

Modellene X35 og X50 har – du gjettet riktig – en kapasitet på henholdsvis 3,5 og 5 tonn. Høyere vektklasse betyr ifølge Linde at truckene er i stand til å håndtere ujevnt underlag. Ettersom alle driftsenheter er bygget inn, skal de også tåle ekstreme mengder av støv og skitt. Truckene har litiumionbatteri. 

Teksten fortsetter under bildet.

Samtidig lanseres også en E-serie som er tiltenkt bruk innendørs. Disse truckene skal være spesielt egnet til bruk under trange forhold. Drivhjulene er foran, med to motorer. 

Både X- og E-modellene byr ifølge produsentene på mye plass og godt utsyn for føreren. Elektroniske assistentsystemer både utvider siktfeltet og kan varsle og til og med bryte inn om fare truer. Linde har også jobbet med å forbedre komforten når hjulene treffer ujevnheter. 

Som ekstrautstyr tilbys miniratt eller joystick integrert i venstre armlene. Dette skal redusere belastningen for føreren. 

Truckene kan dessuten motta oppdateringer trådløst. Data fra truckene, som også sendes trådløst, skal gjøre det enklere å gjennomføre riktig vedlikehold til rett tid og dermed øke produktiviteten. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Linde

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078