23948sdkhjf

Messekalender 2023: Håper på 12.000 besøkende når anleggsfolket samles i Haugesund 12. mai

TUNG MESSE: Fredag 12. mai åpner Anlegg 2023 messedørene på Haugaland Travpark i Haugesund, seks år etter at den sist ble arrangert.

- Messen skulle blitt arrangert i 2020, men da måtte vi avlyse på grunn av Covid-19. Vi ser frem til en stor utstilling i 2023, samt sosialt samvær og konkurranser, sa Paul Olaf Baraas som er regionsjef i MEF Region vest og messegeneral på Anlegg 2023.

Tungt.no-kalenderen

Finn dine messer, arrangementer, treff og happenings. Klikk på bildet.

Det er Maskinentreprenørenes Forbunds lokallagsavdeling i Nord-Rogaland og Hordaland sin lokallagsavdeling i Nord-Rogaland og Sunnhordaland

Messen omfatter fagområdene og leverandører for anlegg, drift og vedlikehold (vei og grønt).

Påkosta lastebiler i anleggsbransjen

Nytt på Anlegg 2023 er Vestland Custom som er en nyetablert lastebilutstilling for påkosta lastebiler som er i daglig drift i anleggsbransjen, med motivlakk og andre flotte detaljer. Det blir premiering i flere kategorier for de som deltok.

Nytt er også utstilling av veteranlastebilar og maskiner (eldre enn 30 år) som er restaurerte og har vært i drift innen anlegg, drift og vedlikehold med tilhøyrande premiering av beste lastebil og maskin. Det er en egen jury som skal stå for vurderingene av premiering på veteranlastebilene og maskinene og på Vestland Custom.

Opphav og kilder: Tungt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079