23948sdkhjf

Nytt om navn: Lene Johansen til Agder Gruppen

NYTT OM NAVN: Lene Johansen (42) er ansatt i en nyopprettet stilling som CCO (Chief Commercial Officer) i Agder Gruppen-konsernet.

Her skal hun koordinere områder som HR, HMS, IT, bærekraft og markedsføring på et overordnet nivå, og bygge bedriftskultur. Hun har solid erfaring fra både fra personal-, marked- og ledelsestillinger bl.a. i Brandsdal Group. Der steg hun i gradene gjennom 15 år, og nå sist som konserndirektør i Skandia Greenpower, skriver Agder Gruppen i en pressemelding.

- I Agder Gruppen får jeg en unik mulighet til å bruke bredden i min kompetanse. Å sette mennesket i sentrum er en av mine viktigste ledelsesstrategier, sier Johansen. Hun har et brennende engasjement for at det ikke blir god business uten god trivsel.

Fra kosmetikk til tunge anleggsmaskiner

Lene Johansen har hatt ledelse, salg og markedsføring på maten hele sitt voksne liv. Selv om det har gått mye i kosmetikk og hagemøbler er Johansen absolutt ikke ukjent med motorer. Som datter av Rune Johansen i bilopphuggingsselskapet Bjarne Johansen, hoppet hun paradis mellom oljepyttene som liten jente, og fikk raskt jobb med å skru av registreringsskiltene til biler som skulle skrotes. Første betalte jobb hadde hun da hun var 12 år.

- Egentlig er dette nesten som å komme hjem, sier Johansen med et glimt i øyet.

Lene Johansen har flere styreverv i næringslivet, bl.a. i Modena Gruppen, Gorines og Morild. Hun har også vært styremedlem i Markedsføringsforeningen.

- Agder Gruppen har et høyt moment og ønske om videreutvikling, så min jobb blir nå å jobbe videre med optimaliseringen. Det handler om å jobbe fram de gode prosessene og rutinene. De gode forutsetningene ligger i menneskene, de vil alltid være bedriftens viktigste ressurs, sier Lene Johansen

Agder Gruppen, som ble stiftet i 2015 av gründerne Svein Arne og Else Berit Bø Uppstad, har på kort tid vokst til å bli en av de ledende anleggsaktørene i Norge, med 250 ansatte i to land og en omsetning på 1,6 milliarder kroner i fjor. Målet er å bli den foretrukne totalleverandøren i anleggsbransjen i Norden.

Opphav og kilder: Agder Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Veidekke og ungdommen: Rekordmange ønsker å bli lærlinger
Bodø kommune: Brukte 150.000 på opplæring - sparte 600.000 på mindre skader
Viking kjøper Nordens første helelektriske flakvogn
Messekalender 2023: Utsolgt - Storåstreffet i Trøndelag blir fylt til randen med lastebiler
Garda Sikring kjøper Windsor Door AS
Nytt kjørekurs fra Eiksenteret skal gjøre det billigere og tryggere å kjøre traktor

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109