23948sdkhjf

Otta Motorfestival med stadig flere lastebiler

I fjor ble lastebilene for første gang invitert med på motorfestivalen på Otta. Den gangen var det bare 48 utstilte lastebiler. I år var det hele 70 lastebiler på truckcamp og venteliste.

MOTORFESTIVAL PÅ OTTA: Denne helgen var det endelig motorfestival på Otta. Det gode været bidro til at mange tok seg turen.

– Vi komme til å fortsette å øke på lastebiler og truckcamp. Målet er å vise publikum hvor fine lastebiler vi har rundt oss, sier Kim Arild Grindermoen, truckcamp-ansvarlig på Otta Motorfestival.

Venteliste

– I fjor var kanskje noen litt skeptiske siden det var nytt. Det var ikke tilfellet i år. Vi hadde venteliste med lastebiler som ikke fikk plass i år, sier Grindermoen.

Gode ord etter fjoråret hadde spredd seg i miljøet og nå var de mange som ville delta.

– Med det gode været som var, hadde jeg nok kunnet fylt opp med dobbelt så mange om vi hadde hatt plass til det, sier Grindermoen.

Han legger til at de har fått masse skryt for et knallbra arrangement, blant annet en uttalelse fra en som sitter i styret motorfestivalen i Stryn som mente Otta virkelig hadde fått det til i år.

Stryn motorfestival foregår for øvrig i juni og i fjor hadde de 200 lastebiler utstilt.

Burnout og dobling av lastebiler til neste år

– Vi ønsker å ha mer plass til neste år. Jeg kommer til å jobbe for å doble truckcampen da.

I tillegg har Grindermoen en svært artig plan på lur.

– Jeg har lyst til å få tak i en lastebil som kan drive med burnout i den samme ringen der personbilene burner rundt, sier Grindermoen.

Han legger til at det ikke er noen andre som gjør det i burnering. I Stryn har de en burnestripe.

På Otta er det leid inn profesjonelle driftere til å burne med personbil. Det kommer utvilsomt til å bli skikkelig tøft om Grindermoen får tak i noen som kan gjøre det samme med lastebil.

Det skal også nevnes at helgens konsert var den største som noen gang har vært i Gudbrandsdalen med 12-1300 betalende gjester.

– Kim Arild har gjort en fantastisk jobb med å tilrettelegge for en enda større og bedre truckcamp nå i år. Vi gleder oss til å videreutvikle dette arrangementet år for år og det er en solid gjeng i styret som brenner for dette. Velkommen tilbake 10. mai 2024, sier styreleder i Otta Motorfestival, Anita Koot.  

Opphav og kilder: Intervju med tungt.no.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096