23948sdkhjf

Raggen må jo gå: Ekstremværet Hans stopper ikke Trøkk-konvoien

TUNG KONVOI: Trøkk n' Truck-konvoien ruller videre, til tross for de store nedbørsmengdene. Ruta er lagt litt om, men mange kjøretøy har hengt seg på.

Tungt.no snakker med festivalsjef Simon Via på telefon tirsdag formiddag.

- Konvoien går overraskende bra, og vi har vært heldige så langt. Men vi måtte legge om ruta vår. Vi skulle egentlig til Otta i går, men vi la om og kjørte fra Førde via Fagernes, Dokka og Gjøvik, og kom frem til Tangen på Stange i går. Der har vi fått veldig bra oppmøte med blant annet 20 bigrigs som skal være med videre, sier Vie.

Konvoien må justere ruta etter hvert på grunn av ekstremværet. Planen var å kjøre E6 over Dovre i dag, men det ble isteden Østerdalen.

- Fra Stange kjører konvoien Østerdalen nordover til Trondheim hvor det blir et stort treff på Kvål. Det er god stemning i konvoien, og vi har vært heldige med været sammenlignet med det vi hører på nyhetene, sier Vie.

På den siste delen av konvoien er det meldt sol.

- Raggen må jo gå, men vi velger minst motstands vei. Fra Trondheim kjører vi onsdag på E39 Atlanterhavsveien til Norges rånehovedstad Ørsta, og derfra får vi følge av flere biler i konvoien. Vi blir større og større etterhvert som vi nærmer oss Førde på torsdag, sier Vie.

10.-12. august arrangeres Trøkk n’ Truck festival i Førde. Festivalen betegner seg selv som spinnvill og gal - og det lover vel godt. Les mer om festivalen her...

Her er ferske bilder fra konvoien som nå ruller nordover i Østerdalen.

Foto: Espen Nyttingnes

Foto: Remi G. Rygg

Foto: Espen Nyttingnes

Jan Egil Kristiansen tanker opp før konvoien ruller videre. Foto: Espen Nyttingnes

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111