23948sdkhjf

Dyrsku’n 2023: Lilleseth Kjetting viser "Unlimited-farge" på traktorkjetting

Tungt vinterutstyr og kresne kunder: Etter forespørsel fra Valtra Unlimited og Akershus Traktor tilbyr Lilleseth Kjetting fargelakkerte kjettinger til traktor:

I bransjene landbruk, transport, skog og anlegg har det de siste tiårene skjedd store forandringer i det norske landbruket. Utviklingen har gått i retning av færre, større og mer spesialiserte bruk og tilhørende kjøretøy.

Traktorene, ikke minst de fra Valtra, har blitt mer og mer påkosta med utstyr og lakk, som Maskinentreprenør Kristian Kristiansen sin Valtra N175D i fargekoden Burnt Orange.

Nå klinker altså Lilleseth Kjetting til med å lage en Unlimited-fargelinje av bestselgeren Easy On 7mm. Dette etter forespørsel fra nettopp Valtra og kjettingene skal vises frem på Dyrsku’n dersom du gikk klipp av Agrisjå.

- Da vi ble forespurt av Valtra om å lage en Unlimited farge linje så var det med glede, kommenterer Stine Lilleseth, markedssjef i Lilleseth Kjetting.

- Vi selger mer og mer Unlimited-utstyr på våre traktorer, hvor spesialfarger er et av de valgene som er mest valgt. At vi nå også kan velge kjettinger fra Lilleseth i samme farge som traktoren gjør at våre kunder får en enda mer spesialtilpasset maskin, sier Nils Sand, salg & produkt spesialist Valtra.

Opphav og kilder: Lilleseth Kjetting

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078